En Sıcak Konular

Cüneyt Akın görevini Balcı'ya bıraktı

9 Ocak 2008 18:21 tsi
Kdz Ereğli CHP İlçe Örgütü'nde Pazar günü yapılan kongrede başkanlığa seçilen Yaşar Balcı düzenlenen törenle görevini Cüneyt Akın'dan devraldı.

Görevi devretmeden önce kısa bir konuşma yapan Cüneyt Akın; "İki yıl önce devraldığımız, büyük şevk ve heyecanla sürdürdüğümüz görevimizin sonuna geldik. Geriye dönüp baktığımda görevini bitirmiş bir insanın duyduğu huzuru hissetmekte olduğumu öncelikle ifade etmek istiyorum. Arkama bakmadan yarınlara güven dolu olarak ayrılıyorum ve kendisine başarılar diliyorum. Çok güzel, örnek bir kongre geçirdik. Benim başından beri hep hayal ettiğim birlik ve beraberlik en çok arzu ettiğim olaydı. Sonuç budur kazanan Cumhuriyet Halk Partisidir" dedi.

Ardından kongreyi kaybeden Muhabbet Tezel de, şöyle konuştu:
"Kongre öncesi çok seviyeli, bir yarışma oldu. Onun için bu yarışmada emeği gecen bütün arkadaşlarıma bu düzeyi korudukları için yürekten teşekkür ediyorum" dedi. Görevi devretmeden önce Cüneyt Akın, yakasında bulunan CHP rozetini Yaşar Balcı'nın yakasına takarak görevi Yaşar Balcı'ya devrettiğini söyledi. Görevi devralan Yaşar Balcı bölmeye değil, kucaklamaya geldiklerini söyledi.

Balcı konuşmasına şöyle devam etti: "Pazar günü yapılan genel kurulda gerçekten uzun yıllardan beri Cumhuriyet Halk Partililer Ereğli'nin özlediği seviyede kalitede ve coşku da genel kurul gerçekleştirdi. Ben öncelikle bu genel kurulu bu güzel havayı şenlik havasına çeviren Muhabbet Tezel'in şahsında bizi destek veren tüm Cumhuriyet Halk Partililere tüm Ereğli Halkına şükranlarımı ve minnet borcumu ifade eder, hepsine teşekkür ediyorum. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın biz
Cumhuriyet Halk Partisini bölmeye değil, birlik beraberliğimizi sağlamaya, sevgi ve saygı çerçevesini de iktidar olmaya geldik.

Ben inanıyorum ki Muhabbet beyin katkıları ve destek veren arkadaşları katkıları ile önümüzdeki yerel seçimlerde Kdz Ereğli'de belediye başkanlığını kazanarak bu güç göstergesini sergileyeceğiz, ilk başarıyı birlikte yakalayacağız, bundan hiç kuşkum yok. Ben bu yola çıkarken tüm insanlara oy veren ya da vermeyen herkese güvenerek, Ereğli halkına güvenerek sizlerin gözlerinden aldığım ışığa güvenerek bu yola çıktım

. Ben inanıyorum ki bu arkadaşlarımın tamamı yapacağımız faaliyetler de hep yanımızda olacaklarından hiç kuşkum yok. Başarıyı birlikte kazanacağız, mutluluğu da birlikte paylaşacağız, üzüntüyü de birlikte paylaşacağız, biz çünkü Cumhuriyet Halk Partiliyiz kuruluşunda emeğimiz var. Biz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün torunlarıyız, al bayraklı bir bayrağımız var. Arkadaşlarımla beraber bu partiyi iktidara taşıyacağız. Önce yerel iktidara sonra genel iktidara getireceğiz, arkadaşlarımla birlikte sizlere söz veriyorum" dedi.

GAZETECİLERE KUTLAMA

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutlayan Yaşar Balcı, "Çok ciddi toplumsal bir görev yapan gazetecilerimizin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, haklarını güvence altına alınması, görevlerini daha rahat bir ortamda yapabilmelerinin sağlanması önceliklerimizden olmadır.

Basın çalışanlarının da kendi haklarına sahip çıkmaları ahlaki ve toplumsal değerleri her koşulda gözetmeleri medya gücünü amaç dışı kullanmak isteyenlere karşı duyarlı olmaları gerekmektedir. Üzülerek görüyoruz ki, gazetecilere yoğun stres ve can güvenliği açısından riskli bir meslek olması nedeniyle 30 yıl önce tanınan yıpranma payı hakkı bile kaldırılması için tasarı meclise gönderilmiştir" dedi.
 

 



Bu haber 762 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,298 µs