En Sıcak Konular

Bruni puan kaybettirdi!

10 Ocak 2008 09:44 tsi
Bruni puan kaybettirdi! Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy sevgilisi Carla Bruni ile yakında evlenebileceğini açıkladı, ancak anketler onun bazı muhafazakâr seçmenleriyle boşanma aşamasına geldiğini gösteriyor.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy (52) eski top model sevgilisi Carla Bruni (40) ile yakında evlenebileceğini açıkladı, ancak anketler onun bazı muhafazakâr seçmenleriyle boşanma aşamasına geldiğini gösteriyor.

Fransa'da birçok muhafazakâr, cumhurbaşkanlarının, sevgili portföyünde Mick Jagger, Eric Clapton ve Donald Trump gibi isimler olan Carla Bruni ile medyatik ilişkisinden rahatsız olurken, çiftin Sarkozy'nin milyarder arkadaşının özel uçağıyla tatile çıkması da sorgulanıyor.

Sonradan görmeleri işaret eden bir deyim kullanılarak, "Bling bling başkan" diye dalga geçilen Sarkozy'nin halk desteğinde düşüş kaydedildi. Geçen yıl temmuz ayında Fransa halkının yüzde 65'i Sarkozy'ye destek verirken, bu oran şimdi yüzde 48'e inmiş durumda.

Bono'dan Sarkozy'ye sitem

İrlandalı topluluk U2'nun, üçüncü dünya ülkelerine yönelik yardım faaliyetleriyle de tanınan solisti Bono, önceki gün Elysee Sarayı'nda Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile görüştü. Sarkozy ile başkanı olduğu yardım kuruluşu DATA adına görüşen Bono, Fransa'yı verdiği yardım sözlerini yerine getirmemekle suçladı. Bono, Sarkozy'nin görüşmede AIDS, tüberküloz ve sıtmayla mücadele amacıyla faaliyet gösteren fona 20 milyon euro yardım sözü verdiğini ilan etti.

milliyet



Bu haber 227 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,420 µs