En Sıcak Konular

Obama hakkındaki yeni iddia...

10 Ocak 2008 17:22 tsi
Obama hakkındaki yeni iddia...
Babasının Müslüman kökenli olmasına bile rıza göstermeyen Evanjelikler, `Obama gizli Müslüman` yalanı tutmayınca, `Obama mürted` propagandasına başladılar.

Amerikan ön seçimleri başlamadan önce Evanjelik Hıristiyanlar, Obama hakkında başlattıkları ‘Obama gizli Müslüman’ yalanı tutmayınca, bu sefer ‘Obama mürted’ propagandasına yöneldiler.

GİZLİ MÜSLÜMAN TERS TEPTİ
Seçimler öncesi, Obama’ya karşı bir kamuoyu oluşturma çabası içerisine giren Amerikan neo-muhafazakar çevreler, Barack Obama’nın babasının Kenyalı Müslüman olmasını kullanarak, Obama’nın defalarca yalanlamasına rağmen O’nun gizli bir Müslüman olduğu ve Amerika’yı içten tehdit ettiği propagandasını yaymışlardı. Ancak Obama karşıtı kampanyanın Iowa’de ters tepmesi ve Obama’nın birinci gelmesi, karşıtlarının strateji değişikliğine gitmesine neden oldu.

EVENJELİKTEN MÜSLÜMANLARA: ‘OBAMA MÜRTED, O’NU SEÇMEYİN’
Amerika’da sık sık İslam karşıtı yayınlar yapan ve neo-muhafazakar olarak bilinen American Daily gazetesinde yayınlanan bir makalede, Obama’nın İslam dininden Hıristiyanlığa geçmiş biri olduğu ve bu yüzden Müslümanlarca ‘mürted’ yani ‘dinden dönmüş’ sayıldığı ileri sürüldü. Obama’nın neden seçilmemesi gerektiği konusunda bir yazı kaleme alan Warner Todd Huston, Müslümanların Obama’yı başkan olarak görmek istemeyeceğini, çünkü Obama’nın dinden dönmüş biri sayılacağını öne sürdü.

‘İSLAM GERİ BİR DİN’
Yazısında İslam’ın geri ve deli saçması bir inanış olduğunu söyleyerek hakaret eden Huston, Obama’yı başkan görmek isteyenlere de, “Müslüman dünyanın gözünde mürted (dinden dönmüş) biri hiç hoş karşılanmayacaktır. Obama’nın diplomasi kurmak istediği Müslüman ülkeler, daha biz masaya oturmadan masadan kalkıp gideceklerdir. çünkü onların gözünde Obama mürted sayılır. Bu yüzden Obama hakkında bir kez daha düşünülmeli” dedi.

HaberVaktim

 



Bu haber 576 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,632 µs