En Sıcak Konular

Bu yorum Fenerlileri çok kızdıracak!

15 Ocak 2008 12:50 tsi
H.Uluç'un bu yorumu Fenerlileri çok kızdıracak: "Galatasaray'ın kulübesini olduğu gibi Fener'e transfer ederim. Fener'in ilk 11'inden alacağım üç adam yok " İşte Uluç'un tespitleri:

Türkcell Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçlarını değerlendiren, yazar Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin performansı hakkında tepki çekecek açıklamalar yaptı. Fotomaç'ın sorularını yanıtlayan Uluç, Galatasaray'ın yedek kulübesinin, Fenerbahçe'nin ilk onbirinden daha iyi olduğunu söyledi.

"Galatasaray'ın kulübesini olduğu gibi Fener'e transfer ederim. Fener'in ilk 11'inden Galatasaray'a alacağım üç adam yok" diyen Uluç, Alex'in yokluğunuda kötü oynayanFenarbahçe'nin iyi takım olmadığını, iyi takım olsa Alex olmadan da maç kazanması gerektiğini savundu.

Sivas'tan sonra Belediyespor'la da berabere kalan Fernebahçe'de bir düşüşün olmadığını, zaten Fenerbahçe'nin kötüğ takım olduğunu savunan Uluç, "Fenerbahçe'nin iyi bir takım olmadığını söylemekten dilinde tüy bitti. Fenerbahçe kötü takım, Fenerbahçe sıradan takım.' dedi.

"AURELİO GİTSİN"

Aurelio'nun Valencia'yla ön protokol imzaladığı haberlerine de değinen Uluç, Aurelio'nun gitmesi gerektiğini ifade ederek, "En iyi oyuncusu Aurelio olan takım, kötü takımdır. Çünkü Aurelio kaliteli bir futbolcu değil." diye konuştu.

Aurelio'nun koşan görevini yapan yapan bir futbolcu olduğunu ama iyi bir futbolcu olmadığını belirten Uluç, bu tespitine çok ilginç bir örnekle açıklık getiriyor. Aurelio'yla, Sabah Gazetesi'nin önündeki güvenlik elemanın yaptığı işi aynı kefeye koyan Uluç'un örneklemesi şöyle:

"Sabah gazetesinin en başarılı adamı kapıdaki güvenlik görevlisi ise bu Sabah gazetesinin 10 para etmez olduğunu gösterir. O arkadaşımız fevkalade iş yapıyor orada. Bizim burada güven içinde çalışmamızı sağlıyor. Ama o başka bir iş. O gazeteyi gazete yapmıyor. O kendisine verilen görevi fevkalade yapıyor, madalya da verilir, ikramiye de verilir, ödül de verilir. Ama 'Sabah'taki en iyi adam kapıdaki güvenliktir' diyorsan, bu Sabah'taki yazarların, yazı işlerinin, editörlerin, muhabirlerin hiçbir işe yaramadığını gösterir."

Haber 7
 



Bu haber 498 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,722 µs