En Sıcak Konular

'Ama en iyisi G.Saray'ı aşağılamak!'

16 Ocak 2008 10:42 tsi
Fransa'nın önde gelen futbol dergisi 'Onde Mondial', Fenerbahçe'yi tam 8 sayfa haber yaptı. Derginin, Fenrrbahçeliler için yaptığı ilginç tanım Galatasaraylıları çok kızdıracak gibi.

Sarı lacivertlilere tam 8 sayfa ayıran 'Onze Mondial', haberinde şu yorumu yaptı: "Onlara göre şampiyonluk kazanmak iyi, fakat Galatasaray’ı aşağılamak daha iyi!"

Bu sezon Avrupa’da başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe, dünyaca ünlü basın kuruluşlarına da haber konusu olmaya başladı. Son olarak Fransızların önde gelen futbol dergisi ’Onze Mondial’, Ocak ayı sayısında sarı lacivertli kulübe 8 sayfa ayırdı. F.Bahçe’nin ekonomik durumundan, teknik direktörü Zico’ya ve 100. Yıl kutlamalarına kadar pek çok konuda bilgiler veren dergi, geniş incelemesine başlık olarak, ’Avrupa’nın Yeni Zengini’ ifadesini kullandı.

Zirveye tırmanıyor

Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos ile de bir röportaj yapan Onze’un haberinde şunlar yazıldı: "F.Bahçe ekonomik gücü ve inanılmaz popülaritesiyle Avrupa futbolunun zirvesine tırmanmayı hayal ediyor. ’Burası Kadıköy buradan çıkış yok!’ Şükrü Saracoğlu Stadı’nın soyunma odalarına giden kapıda asılı olan bu cümle rakip takımı uyarıyor. Tribünlerde 50 bin taraftar kendinden geçmiş vaziyette. Stadın gürültüsü 130 desibele kadar ölçüldü. Başkan Aziz Yıldırım göreve geldiği günden beri F.Bahçe’yi Avrupa’nın en iyi kulüplerinden biri yapmak için karşılıksız harcamalar yapıyor. Ultra modern stadıyla, 2009 UEFA Kupası finalinin ev sahipliğini yapacak olan kulüp birkaç senede iktisadi gücüyle Türk Futbolunun referansı haline geldi. Finansal açıdan iki rakibi Beşiktaş ve Galatasaray’ı geride bırakıyor. Birbirini takip eden sezonlar boyunca hep dünyaca ünlü bir ismi renklerine katıyor.

Herkesi yenebilir

İyi bir gününde, Fener önüne gelen herhangi bir ekibi yenebilir. Şampiyonlar Ligi’nde Inter’i yenmesi de bunun bir kanıtı. Fakat bu ekibin maalesef kalite zaafları da var. Defansı çok dayanıksız. Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak Aziz Yıldırım’ın en büyük rüyası. Türk kulüplerinin bir sıra önüne geçmek ve en güçlü rakibi G.Saray’ın UEFA Kupası’nı kazandığı performansı hafızalardan silmek. Çünkü F.Bahçe’ye göre şampiyonluk kazanmak iyi, fakat Galatasaray’ı aşağılamak daha iyi!"

Hürriyet
 



Bu haber 495 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,364 µs