En Sıcak Konular

Batman'da çete dehşeti: 7 yaralı

18 Ocak 2008 14:19 tsi
Batman'da mahalle muhtarı ve kardeşi-nin de aralarında bulunduğu toplam 7 kişi mahalle çetesi tarafından tarandı. Otomatik silahların da kullanıldığı olayda 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Batman'da, sabah saat 10:30 sularında çete dehşeti yaşandı. Batman 19 Mayıs Mahallesi tütüncüler caddesi 821. sokaktan çarşı merkezine doğru gitmek isteyen Mahalle muhtarı Mehmet Kolkaldıran ve kardeşleri Metin ve Fahri Kolkaldıran kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla tarandılar. Çevreden geçen Mehmet Yeşilyurt, Emrah Uyan, Mecit Göresine adlı vatandaşlarda silahların hedefi oldular. Çıkan silahlı saldırıda Şehiriçi Minibüsü’de kurşunlardan nasibini aldı. Mahalle muhtarı Mehmet Kolkaldıran kaldırıldığı hastane de sedye üzerinden olayı şöyle anlattı. Evden çıktım çarşı merkezine doğru ilerlerken bir tartışmanın yaşandığını gördüm. Ayırmak istedim bu arada birden silahlarla bizi taradılar. Kaç kişi olduklarını bilmiyorum derken kardeşi Metin Kolkaldıran ise kırmızı bir araçtan psikopat oldukların düşündüğüm dört beş kişinin indiğini söyleyerek silahlara bizi taradılar dedi. Şahısları görmesi durumunda tanıyacağın dile getiren Muhtarın kardeşi Metin Kolkaldıran neye uğradıklarını şaşırdığını belirtti. Batman devlet hastanesi ve Özel hastaneye kaldırılan yaralılardan Fahri Kolkaldıran’ın durumunun ağır olduğu diğer yaralıların hayati tehlikeyi atlattıkları bildirildi.

MAHALE SAKİNLERİ BİR DAHA OLAYLAR YAŞANMASIN

Mahalle sakinleri yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını söylediler. Bu sabah çıkan tartışma sonucu pompalı tüfeklerle topluluk üzerine ateş ettiklerini dile getiren mahalle sakinlerinden Ahmet Gül(23) Mahallemizde daha önce böyle olaylar yaşanmadı. Bundan sonrada yaşanmasını istemiyoruz dedi.
 

Haber 7



Bu haber 441 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,013 µs