En Sıcak Konular

Haluk Ulusoy'dan yeni Başkan'a tehdit

18 Ocak 2008 17:01 tsi
“Federasyonu ele geçirmek isteyen, federasyonun başına oturacak adama şimdiden söyleyeyim, diyeceğim iki çift laf var. "

Yapılan genel kurul olağan değil, olağanüstü Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy meydan okudu. Genel Kurul'un “olağanüstü” olması gerektiğini belirten Ulusoy, hukuki bir hata yapıldığını savundu. Başkan Ulusoy, “Olağanüstü Genel Kurul'da gündeme madde ekleyemeyeceklerini bildikleri için, genel kurulu 'olağan' topladılar. Böyle şey olmaz. Bu genel kurul olağanüstüdür “ dedi. Türk futbolunun teknik kadrosuyla, halkıyla, futbolcusuyla bir sinerji oluşturduğunu vurgulayan Ulusoy, ”Bu sinerjiyi bozmaya kimin ne hakkı var?“ dedi.

Hedefimiz belli
2006 yılında tüm dünyada rezil olmuş, Dünya Şampiyonası'na gidememiş bir federasyon devraldıklarını savunan Ulusoy, şöyle devam etti: ”Hiç kimsenin hayal edemeyeceği bir başarıya imza attık. Avrupa Şampiyonası'nda 1 puana ihtiyaç vardı, gittik Norveç'i orada yendik, döndük. Şimdi ben bir hedef koymuştum. Bu hedef, şampiyonaya katılmak değildi. Final oynayacağımızı söylüyordum.”

Ulusoy sözlerini şöyle tamamladı: “Federasyonu ele geçirmek isteyen, federasyonun başına oturacak adama şimdiden söyleyeyim, diyeceğim iki çift laf var. Avrupa'da final oynayamazsan federasyona gelirim ve bunun hesabını sorarım. Belki de federasyonun yerini bilmeyen bir adamı federasyon başkanı olarak göreceğiz.”

Öte yandan Futbol Federasyonu Genel Kurul sonrası dün durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda bundan sonraki süreçte hiçbir hukuki yola başvurmama kararı alınırken, yönetim kurulunun istifa etmeden yola devam edeceği öğrenildi.

Aktif haber



Bu haber 380 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,644 µs