En Sıcak Konular

Gözyaşlarının sürmesini isteyenler var!

20 Ocak 2008 22:30 tsi
Gözyaşlarının sürmesini isteyenler var! AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya İl Gençlik Kolları'nın olağan kongresine katıldı. kongrede konuşan Erdoğan, "Bu ülkede anneler, babalar ağladı. hala bu gözyaşlarının sürmesini isteyenler var bu ülkede." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu ülkede anneler, babalar ağladı. Çünkü hepsi adeta bir ayrımcılığın tribün seyircisiydi. Hala bunun kavgasını verenler var bu ülkede, hala bu gözyaşlarının sürmesini isteyenler var bu ülkede. Hala bu ülkede ne yazık ki buna zemin hazırlamak gayretinde olanlar var" dedi.


Erdoğan, partisinin Antalya İl Gençlik Kolları'nın Dilek Sabancı Spor Salonu'nda yapılan 2. olağan kongresinde yaptığı konuşmada, hükümet icraatını anlatarak, söz verdiklerinde bunu yerine getirdiklerini dile getirdi.

Ne aldanan ne de aldatan olduklarını ifade eden Başbakan Erdoğan, "Bundan sonra da söz veriyoruz, yine bitirmeye devam edeceğiz" dedi.

Onarım sürecinin bittiğini, artık şahlanma zamanının başladığını kaydeden Erdoğan, ekonomik göstergelere bakıldığında, kendi dönemleri ile öncekileri kıyasladıklarını, aradaki farkın çok açık olduğunu söyledi.Gerçekleştirdiklerinin, rakamların ve istatistiklerin çok daha ötesinde olduğunu belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin gençlerinin, kendi ülkelerinden umudu kesmeleri, bu ülkenin geleceği için heyecanlarını kaybetmeleri, bizim için en büyük üzüntü sebebiydi.

Çünkü babayız, anneyiz. Bu ülkede anneler, babalar ağladı. Çünkü hepsi adeta bir ayrımcılığın tribün seyircisiydi. Hala bunun kavgasını verenler var bu ülkede, hala bu gözyaşlarının sürmesini isteyenler var bu ülkede. Hala bu ülkede ne yazık ki buna zemin hazırlamak gayretinde olanlar var. Çok şükür, artık gençlerimiz ülkelerini çok daha fazlasıyla seviyorlar. Geleceğe dönük hedefler, heyecanlar taşıyorlar. İnanıyorum ki, sizlerdeki bu umut, ülkemizi sahip olduğu o büyük potansiyele, tarihi birikime yaraşır noktalara hızla taşıyacaktır. Bunun için sizlere bir tek şey söyleyecek olsam ne derim biliyor musunuz? Sevgiyi büyütün, umudu büyütün, kardeşliği büyütün."

Haber10



Bu haber 375 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,376 µs