En Sıcak Konular

Katili eminyet müdürü ikna edebildi

22 Ocak 2008 20:32 tsi
Eskişehir'de, berberde 3 gün önce eniştesini öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, boşandığı eşi ile kayınvalidesini tabancayla öldürdü, kayınpederini de ağır yaraladı.

3 gün önce kızkardeşinden boşanmayan eniştesi Mehmet Çetin Şengül'ü (29) Esentepe mahallesindeki Eğitimciler Caddesi'nde kuaförde tıraş olurken silahla başından vurarak öldürdüğü iddia edilen firari Ömer K. (29), boşandığı eşinin, anne ve babasıyla birlikte yaşadığı Esentepe mahallesinde Sırma sokaktaki evine geldi. Boşandığı eşi Ayşe Korkar, kayınvalidesi Hamiyet Şengül ile kayınpederi Mehmet Şengül'ü tabancayla vurduğu iddia edilen Ömer K., evde beklemeye başladı.

Olay yerine gelen Eskişehir Emniyet Müdürü Savaş Yücel, zanlı Ömer K.'yı tek katlı evin penceresinden ikna etmeye çalıştı. Tabancasının içinde bulunan mermilerin kendisine yeteceğini belirten Ömer K., Savaş Yücel'e cebinden çıkardığı 14 mermiyi verdi.

Zanlı Ömer K.'nın, emniyet müdürü Yücel'e, eniştesi Mehmet Çetin Şengül'ü öldürmeden önce rüyasında polisleri gördüğünü, ''rüyada polis görmenin azrail'' anlamına geldiği için bu cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi. Yücel'in yaklaşık 1 saat süren ikna çabası sonucu teslim olan Ömer K., gözaltına alındı.

Bu arada evin bulunduğu sokağın başında toplanan Şengül ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Polisin bölgeye girmelerine izin vermediği bu kişiler, zaman zaman polisle tartıştı. Zanlı Ömer K.'nın gözaltına alınmasının ardından eve giren polisler, Ayşe Korkar ve annesi Hamiyet Şengül'ün vücutlarına isabet eden kurşunlarla öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan baba Mehmet Şengül ise Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ömer K. ile Mehmet Çetin Şengül'ün, birbirlerinin kızkardeşleriyle evli olduğu bildirildi. Mehmet Çetin Şengül'ün kızkardeşi olan Ayşe Korkar'dan yakın zamanda boşanan Ömer K.'nın, Mehmet Çetin Şengül'e, ''Ben kızkardeşinden boşandım. Sen de benim kızkardeşimden boşanacaksın'' diye baskı yaptığı ve aralarında bu nedenden husumet bulunduğu öğrenildi. Kızkardeşinden boşanmayan Mehmet Çetin Şengül'ü 3 gün önce kuaförde tabancayla öldürdüğü iddia edilen Ömer K., cinayet zanlısı olarak aranıyordu



Bu haber 541 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,905 µs