En Sıcak Konular

Tuncay Özkan'ın gözü CHP'de

25 Ocak 2008 15:12 tsi
Tuncay Özkan'ın gözü CHP'de
`Biz Kaç Kişiyiz Hareketi'nin önderliğini yapan gazeteci Tuncay Özkan, gelecek Nisan ayında gerçekleştirilecek CHP kurultayını beklediklerini, yönetimde revizyon olmadığı takdirde parti kuracaklarını söyledi.

Kanaltürk Televizyonu'nun kurucusu, gazeteci Tuncay Özkan, Muğla'da yapılacak `Biz Kaç Kişiyiz Platformu'nun düzenlediği toplantı öncesinde Bodrum'a geldi. Platform üyeleriyle Bodrum Belediyesi'ne ait Yelken Kulübü tesislerinde buluşan Özkan, yaklaşık 150 kişilik grup tarafından marşlar eşliğinde coşkuyla karşılandı. `Biz Kaç Kişiyiz Hareketi'nin Bodrum'daki öncülerinden İrfan Pınarbaşı ve ressam Ayla Gürpınar ile sohbet edip yeni kuracağı siyasal partinin çalışmaları hakkında bilgi veren Tuncay Özkan, demokrasi ve Cumhuriyet düşmanlarıyla mücadele verdiklerini söyledi. Özkan, oluşturdukları hareketin 100 binlerce gönüllüsü olduğunu savunurken, gelecek Nisan ayındaki CHP kurultayını beklediklerini anlattı.

Özkan, "CHP'nin Nisan ayında gerçekleşecek kurultayında yenileşme ve yeniden yapılanma olmadığı takdirde, Biz Kaç Kişiyiz Platformu'nun bir siyasi partiye dönüşmesi yönünde karar aldık. CHP'li üyeler ve CHP gönüllüleri partinin içinde bulunduğu durumdan memnun olmadıkları gibi parti faaliyetlerinin geleceğe yönelik hiç bir şey vaat etmediğini de söylüyor. Partileşmek için nisandaki CHP Kurultayını bekleyeceğiz. Eğer CHP içinde yeniden yapılanma ve değişim hareketi olmazsa, Biz Kaç Kişiyiz Hareketi siyasi bir partiye dönüşecek. Bu parti çatısı altında Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar bağlı olan, Türkiye'yi çağdaş, modern çizgiden ayırmayacak, laik ve demokratik ortamda ülkeye gelecek her türlü saldırı ile mücadele edecek ve koruyacak bir parti modeli oluşturacağız" diye konuştu.

Özkan, saat 17.00'de Muğla Konakaltı Kültür Merkezi'nde yapılacak toplantıya katılmak üzere Bodrum'dan ayrıldı.

Vatan

 



Bu haber 440 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,111 µs