En Sıcak Konular

Erdoğan'ın Ergenekon yorumu

29 Ocak 2008 12:24 tsi
Başbakan Erdoğan, Ergenekon çetesine yönelik operasyonları yorumladı. "Hukuk devletinde karanlık odalar komitalar yoktur." değişen Türkiye'yi şöyle anlattı.

AK Parti grubunda milletvekillerine seslenen Başbakan Erdoğan, Başbakan Erdoğan, Ergenekon çetesine yönelik operasyonları yorumladı. Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyleydi: "Gizli ajandaları olanlar birer bire ortaya çıkarılıyor. Ülkemize asla yakışmayacak provakasyonlar birer birer çözülüyor. Hukuk devletinde karanlık odalar komitalar yoktur.

Toplumun tamamının kazanmasını istiyoruz. Toplumun tamamının mutluluğu ve refahı hedeftir. Isralı birlik beraberliğe vurgu yapıyoruz. Bir kişinin hukukunu korumak herkesin hukukunu  korumaktır. Kimse kendini dışlanmış mağdur edilmiş saymamalıdır. Hiç bir vatandaşın hukuku ayrışma nedeni kutuplaşma nedeni olamaz. Siyasetin aslı hedefi vatandaşın hukukunu korumaktır.

Sorunların üstünü örterek kapatarak çözülemez. Konuşmak ve tartışmaktan korkanlar demokratik hukuk devletimize haksızlık yapanlardır. Türkiye'yi yorgun düşüren tartışmalar tedavülden kalkacaktır. Artık maskeli siyaset devri tamamlanmıştır. Belli sorunları kendi tekelinde tutanların dönemi sona erdi.

AK parti yoluna kararlılıkla devam ediyor. AK Parti ile başlayan kaliteli siyaset dönemi yerel siyasetle ayrı bir önem kazanmaktadır. Her bir ferdin yapabileceği ülkemiz için çok şey vardır.

HABER 7
 



Bu haber 380 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,398 µs