En Sıcak Konular

Maldonado resmen Fener'de

30 Ocak 2008 22:48 tsi
Fenerbahçe'nin yeni transferi Şilili Claudio Maldonado kendisini sarı-lacivertli kulübe bağlayacak olan imzayı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda attı. Maldonado Fenerbahçe'de 33 numaralı formayı giyecek....

Maldonado'nun imza törenine Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı'nın konuşması ile başlanırken, Özaydınlı, imza töreninin gecikmesiyle ilgili olarak yapılan dedikoduların çok anlamsız olduğunu ve uluslararası transferlerde bazı prosüdürlerin beklenmesi gerektiğini belirtti.

"TEK AMACIM FENERBAHÇE'DE KALICI OLABİLMEK"

Özaydınlı'dan sonra sözü alan Fenerbahçe'nin Şilili yıldızı Maldonado ise kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Bana göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada bir çok arkadaşım var. Tek amacım Fenerbahçe'de kalıcı olabilmek. Bana gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe'nin başarısı için çok çalışıp elimden geleni yapacağım."

"DERBİYE HAZIRIM"

Maldonado, kendisine sorulan hafta sonunda Galatasaray derbisinden oynayıp oynayamayacağı ile ilgili bir soruya da "Mental olarak hazırım ama iki haftalık bir dinlenma sürem vardı. Ama yine hocanın kararıdır 'Çık oyna' derse oynarım. Şilili yıldız kendisinin neden Fenerbahçe'yi seçtiğiyle ilgili bir soruya da "Fenerbahçe'nin bana transfer konusunda vaat ettikleri çok iyiydi. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordum ve benim için bu çok iyi bir fırsattı. Bu yüzden buraya gelmeyi tercih ettim"

"ALEX DERBİNİN ÖNEMİNİ ANLATTI"

Maldonado Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinin ününü bilip bilmediği ile ilgili bir soruya ise "Galatasaray Fenerbaheçe derbileri hakkında bilgi edindim. Alex buraya gelmeden önce bana bu konuda bazı şayler anlatmıştı. Bu tür maçlarda oynayacağım için çok mutluyum" Maldonado ayrıca Tello ile Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili konuşmadığını söyledi.

"AVRUPA'DAKİ HAKLAR NEYSE ONU İSTİYORUZ"

Son olarak söz alan Murat Özaydınlı, Aziz Yıldırım'ın talimatı ile bu transferin iki yıldır konuşulduğunu belirterek "Federasyonun almış olduğu karardan dolayı çok mutlu olduk. Ancak bu kararda yeterli değldir. Çünkü baktığınız zaman İnter bizle oynadığı zaman 11 tane yabancı ile oynamıştı. Bizde Avrupa'daki haklar neyse biz de böyle haklar istiyoruz"

Sarı-lacivertli kulüp ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Maldonado daha sonra Şükrü Saraçoğlu Stadında 33 numaralı Fenerbahçe formasını giyerek basına poz verdi.



Bu haber 414 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,822 µs