En Sıcak Konular

Karaman: Gerekirse istifa ederim

20 Şubat 2008 20:43 tsi
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, takımın başarısı için aylarca tesislerde kaldığını belirterek, sorumluluğunun farkında olduğunu, gerekirse istifa edebileceğini söyledi.

Konyaspor Klüp Başkanı Mustafa Yayla ve Teknik Drektör Ünal Karaman, basın mensuplarıyla bir söyleşi gerçekleştirdi. Konyaspor Tevfik Lav tesislerinde yapılan toplantıda Konyaspor’un son haftalarda aldığı kötü sonuçların nedenleri irdelendi.

Konyaspor Başkanı Mustafa Yayla, Teknik Direktör Karaman’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da arkasında olduklarını ifade etti.

Yönetim olarak "Ünal Karaman istifa etsin" gibi bir konunun gündeme gelmesinden bile rahatsız olduklarını kaydeden Yayla, "Kamu oyunda oluşan bu havanın dağılması ve hocamızın arkasında olduğumuzu göstermek için açıklama yapma gereği duyduk. Ben biliyorum ki Ünal hocamız Konyaspor’u en çok seven kişiden daha fazla seviyor" yorumunu yaptı.

Ünal Karaman ise kentte basının da etkisiyle karamsar bir hava oluştuğunu söyledi. Başarıları tüm şehir, futbolcu ve basının sahiplendiğini hatırlatan Karaman, bunun gibi kötü günlerde de herkesin takımın yanında olmasını istedi. Karaman, sorumluluk almaktan asla kaçmadığını ve gerekirse istifa edebileceğini belirtti. Görevi alırken hiç bir şekilde maddi kaygı gütmediğini dile getiren Karaman, göreve geldiği ilk üç ay boyunca annesini görmek için sadece üç kere şehir merkezine gidebilme fırsatını bulduğunu, onun dışında hep tesislerde takımın başarısı için çalıştığını vurguladı.

Gerekirse yine tesislerde sabahlamaya razı olduğunu söyleyen Karaman, asla fedakârlıktan kaçmayacağını bildirdi.

Alınan kötü sonuçların takım futbolcularını da üzdüğünü anlatan Ünal Karaman, taraftarı ve Konyalıları üzmemek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Karaman, şunları kaydetti: "Sadece yöneticiler değil tüm Konya halkı takımımıza destek çıkmalı. Takımın maçlarına daha çok seyirci ve destek bekliyoruz. Bu zor günlerimizde yalnız bırakmasınlar.’’
 

 



Bu haber 606 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,523 µs