En Sıcak Konular

Nihat'ta mı Fener'e geliyor?

1 Haziran 2008 11:11 tsi
Emre transferiyle ortalığı birbirine katan Fener rüzgarı esmeye devam ediyor. Emre'nin adı ile F.Bahçe ve G.Saray taraftarları birbirine girdi. Yıldırım bombayı patlattı...

Emre transferiyle ortalığı birbirine katan Fenerbahçe rüzgarı onunla esmeye devam edecek...

Emre Belözoğlu’nun adı yetti. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları internet sitelerinde birbirine girdi. Başkan Aziz Yıldırım, Emre gibi Nihat’la da her konuda anlaştı. Transferdeki tek engel, İngiliz Kulübü Tottenham.

AP’de flaş gelişme...
Galatasaraylılar ‘ihanet’ diyor; Fenerbahçeliler’in çoğunluğu olumlu karşılarken, bir kısmı da ‘alınmamalıydı’ yorumunu yapıyor. Ancak gerçek olan tek gelişme var: Emre Belözoğlu, artık Fenerbahçe’de ve hem Türkiye hem de Avrupa son 24 saattir bu transferi konuşuyor. Transfer, dünyanın en önemli haber ajanslarından biri olan AP’de bile ‘flaş gelişme’ olarak duyuruldu.

‘Rüştü şimdi nerede?’
Peki, taraftarlar ne düşünüyor? İşte bir kaç örnek... Fenerbahçeliler’in yorumları: “6+2 varsa... Aurelio’nun durumu belirsizse... Her aldığın Gökhan Gönül gibi çıkmayacaksa... Elbette iyi oldu.”, “15 yıldır Fenerli sandığımız Rüştü şimdi nerede? Emre iyi ki alındı”, “Fenerbahçelilik bizim işimiz, futbolcuların değil”. Galatasaraylılar; “Bunu bize yapma...”

Adalılar para bastı!
Emre Belözoğlu’nu Euro 2008’den sonra satmakta kararlı olan Newcastle United’ı ikna etmeyi başaran Fenerbahçe Yönetimi, şimdi bir başka İngiliz Kulübü ile Nihat Kahveci için büyük bir yarış içinde... Başkan Aziz Yıldırım’ın Emre gibi Nihat ile de her konuda anlaştığı, ancak milli futbolcu konusunda Ada ekibinin bir serveti gözden çıkardığı belirtildi.

Kahveci de doğruladı
Villarreal ile 2011 yılı Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Nihat Kahveci de Sarı-Lacivertliler’in teklifini resmen doğruladı: “Evet, Fenerbahçe’den teklif aldım. Bu güzel ve onur verici bir durum...” İş, artık Fenerbahçe ile Tottenham arasında. Çünkü Villarreal, en iyi öneriyi yapacak takıma Nihat’ı satmayı planlıyor.

fanatik

 



Bu haber 480 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,143 µs