En Sıcak Konular

Terim'in hesaplaşma mesajı

16 Haziran 2008 13:54 tsi
Fatih Terim, İsviçre'de bir basın toplantısı düzenliyor: "70'inci dakikadan sonra bütün yazdıklarınızı çöpe attırdığımız için özür dileriz. Burada mucizeler biraz zaman alıyor!"

Milli Takımlar Taknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre'de bir basın toplantısı düzenliyor.

"Yediye yakın sporcumuzun sakatlığı var. Çekilecek MR'dan sonra bu oyuncularımızın durumu netlik kazanacak.

Burada bir noktayı vurgulamak istiyorum. 70'inci dakikadan sonra bütün yazdıklarınızı çöpe attırdığımız için özür dileriz. Burada mucizeler biraz zaman alıyor kusura bakmayın. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Turnuva sona erene kadar bu tür rahatsızlıklar vermeye devam edeceğimizi de buradan bildirmek isterim. Pes etmeyen bir takımımız var. Verdiğimiz sözü tuttuğumuz için çok mutluyum.

Genel olarak oynadığımız futboldan memnunum. Taktiksel açıdan Portekiz maçınında doğru oynandığını düşünüyorum. Futbolcularımı sahaya uğurlarken Allah utandırmasın diyorum. Ben onların utanılacak hiç bir şey yapmadığını da biliyorum. Bana saldıranlar hakaret etmeye çalışanlar var. Onlarla İstanbul'da hesaplaşacağız. Sadece rakipleri değil idam sehpalarını da yıkıp geçiyoruz.

Turnuvada oyuna galip başlayarak mağlup bitiren iki takım var. Biri İsviçre biri Çek Cumhuriyeti. İkisini de biz yendik. Fizik açısından da pek çok takımdan üstün olduğumuzu görüyorum. İstatistikler ortada..

Buraya gelen 16 takım arasında şunu istiyorum bunu istiyorum diyemezsiniz. Hepsi kalbur üstü takımlar.

Biz inandık ve başardık. Bizi hala beğenmeyen varsa istatiklere baksın.

Oyuncularıma korkmamalarını korkacak bir şey olmadığını söyledim. Mağlup olmaktan kaybetmekten korkmamak lazım.

Benim manşetim mucizeler zaman alıyor olabilir. Bak yazdıklarınızı çöpe atıyorsunuz. 90 dakika bitmeden yazınızı yazmayın. Yırtmak zorunda kalıyorsunuz. Yazık oluyor.

Ne kadar mağlup duruma düşerse düşsün Türk Milli Takımı bir fazlasını atıyor. Bunu bekleyeceğiz. Bu sabrı göstermek lazım. Bu çocuklara güvenmek lazım. Daha önce çalıştırdığım pek çok takımda da bunu yaşadım.

Takımımın sert oynadığını düşünmüyorum. Oyuncularımızın iki tanesi sadece ref (makul) dediği için sarı kart gördü. Volkan'ın yaptığını tasvip etmek mümkün değil.

Sayın Hasan Doğan, Sayın Başkanımız, hiç bir çalıştığım ekiple sorunum olmadı. Hasan Bey'le de çok uyumlu çalışıyoruz. Euro 2008'den başka bir şey düşünmüyoruz. Bana gösterdiği itimatlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizler her ne kadar kavga ettiriyorsunuz, Riva'ya gönderiyorsunuz ama... Hasan bey hem efendi biri, her şeyden öte insan, mükemmel biri. Güveni için teşekkür ediyoruz. Şu anda hiç bir şekilde transfer düşünmüyorum. Oyuncularıma zarar veren hiç bir şeyi kabul edemem. Eleştirilere çok açığız. Ancak dünyanın hiç bir yerinde hakarete varan bir eleştiri yapamazsınız. Mevlana'nın

Gidip annelere mikrofon tuttunuz. Futbolcunun annesi ne anlar futboldan. Anneleri babaları ayrı yere koyacak bir örf ve ananeniz yok mu sizin? Utanmıyor musunuz? Futbolcu kampta siz ailesiyle uğraşıyorsunuz. Konuşmayanın yüzüne de telefon kapatılıyor. Bunları size anlatmıyor tabi futbolcularımız.

Böyle yaparak babaların da gönlünü kırdınız. Biz de onlara babalar günü hediyesi verdik. Artık eğleniyoruz. Buldunuz böyle ülke kıymetini bilin. Herkese istediğiniz gibi hakaret ediyorsunuz. İstanbul'a gidince daha rahat konuşacağız bunları..

Turnuva her geçen gün zorlaşıyor. Bütün takımlar güçlü. Olaya böyle bakılmalı."

HABER 7
 



Bu haber 490 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,284 µs