En Sıcak Konular

Fener'de '70'lik Dede' isyanı

19 Haziran 2008 09:37 tsi
Fener taraftarı isyanlarda... 'Dede Fener'de' iddiası yetti. G.Saray’ın eski hocası 74’lük Feldkamp işaret edilerek, '‘Gülme komşuna, gelir başına' yorumları yapılıyor.

İspanyol basını 'Dede Fener'de' iddiasında ısrarcı. Fenerbahçe Yönetimi sessizliğini koruyor. Taraftar ise 70'lik teknik adama şiddetle karşı.

Anket düzenlediler
Zico ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan, ancak halen resmi olarak bir isimle anlaşamayan Fenerbahçe’de Aragones kargaşası yaşanıyor. İspanyol basını, ‘Dede’ diye anılan 70 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe ile 2 yıllığına anlaştığı haberinde ısrar ederken, Sarı-Lacivertli yönetimin suskunluğa bürünmesi de dikkatlerden kaçmıyor. İspanyollar bu transferden öylesine emin ki, ‘Aragones Fenerbahçe’de başarılı olur mu’ konulu anket bile düzenliyor.

‘Gülme komşuna...’
Tüm bu gelişmelerden Sarı-Lacivertli taraftarlar çok rahatsız. Gerek taraftar sitelerinde, gerekse haberlere gönderilen yorumlar hep olumsuz. ‘Gülme komşuna, gelir başına’ diyerek, Galatasaray’ın geçen sezon 74’lük Karl Heinz Feldkamp ile yaşadığı olaylara mı işaret edeni istersiniz, Aragones’in ırkçı söylemlerini gündeme getirip, “Burası Fenerbahçe Cumhuriyeti ve bizim belirli bir duruşumuz var. Irkçılıkla suçlanan birinin bu kapıdan girmesine kesinlikle izin vermeyiz” diyenini mi?

Komplo teorisi
Hatta çeşitli komplo teorileri bile üretenler var. Sözde Başkan Aziz Yıldırım, Fatih Terim ile anlaştı. Ancak camianın tepkisinden çekinerek Aragones gibi yaşlı birinin ismini gündeme attı. Taraftarı, ‘Yeter ki Aragones olmasın, Terim’e de razıyız’ kıvamına getirmeyi hedefliyor. Üstelik bu teoriye çok sayıda taraftar inanıyor. İkisine de karşı duranlar ise, Rıdvan Dilmen’in ismini gündeme getirip, “O da olmazsa, takım Roberto Carlos’a emanet edilsin, daha iyi” görüşünü dile getiriyor.

aktifhaber



Bu haber 631 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,018 µs