En Sıcak Konular

Maganda kurşunlarının illere göre dağılımı!

22 Haziran 2008 10:48 tsi
Maganda kurşunlarının illere göre dağılımı! Artık önüne gelenin işportadan bile silah alabildiği ülkemizde insanlar silah sıkmak için bahane arıyor. Ama o silahlardan çıkan kurşunlar yurt çapında bakın kaç can yaktı. İşte illere göre kurşun dağılımı:

Bursa: 1 ölü 1 yaralı

İstanbul: 11 yaralı

Gaziantep: 5 yaralı

Adana: 2 yaralı

Mersin: 2 yaralı

Kocaeli: 1 yaralı

Niğde: 1 yaralı

Şanlıurfa: 1 yaralı


Milli takımın, Hırvatistan önünde aldığı galibiyet ve yarı final coşkusuna maganda gölgesi düştü. İstanbul Üsküdar’da 9 yaşındaki Duygu Kader Öztürk, ailesiyle birlikte maç sonrası evlerinin önünde otururken koluna isabet eden serseri bir kurşunla yaralandı. Küçük kız silah seslerini duyunca duvara yaslandığını ancak vurulmaktan kurtulamadığını söyledi. Ümraniye’de Ferhat Saraç (40), İbrahim Hışoğlu (41), Fatih’te Emel Aytürk (30), Güngören’de Murat Aysal (27) maganda kurşunlarının hedefi oldu. Megakent’teki bilanço gece yarısı 11’e ulaştı. Sarıgazi’de PKK sempatizanı grup bıçak, taş ve sopalarla otomobillere saldırdı.

İstanbul Valisi Muammer Güler, kentte havaya ateş açan 54 kişi hakkında işlem başlatıldığını söyledi. Sultançifliği’nde sevinç turu atan Burhan Değirmenci (47) idaresindeki araç, park eden kamyona çarptı. Kazada sürücü Değirmenci ile araçta bulunan

İdris Sadak (46) yaralandı. Aynı araçtaki Ahmet Kaya (59) yaşamını yitirdi.

SOPALI VAHŞET

Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde, sevinç gösterisi yapan 5 kişinin kendilerine ‘Ne bağırıyorsunuz’ diyen 25 yaşındaki Öner Dündargül’ü sopalarla döverek öldürdüğü iddia edildi. Polis, olaya karıştığı belirlenen 5 kişiyi gözaltına aldı.

Bursa’da bir inşaatta gece bekçiliği yapan 6 çocuk babası Alim Akçabey (57), sevinç coşkusunu izlemek için inşaatın önüne çıkınca, serseri kurşunun hedefi oldu. Akçabey’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Mersin’de evlerinin damında uyurken şakağından vurulan 11 yaşındaki Hüday Gündoğdu ameliyata alındı. Gaziantep’te hastaneye kaldırılan Şükrü Kenger’in kafasına 2 mermi çekirdeği saplandığı belirlendi.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

KAHRAMANMARAŞ’TA serseri kurşun 16 yaşındaki Gülper Avcı’yı uykuda yakaladı. Sıcak nedeniyle damda yatan kız, göğsünde acıyla uyanıp çığlıklar attı. Evlatlarını kanlar içinde bulan aile genç kızı hastaneye kaldırdı. Talihsiz kızın göğsünde 7.65 çapında bir kurşun tespit edildi. 6 saatte 3 ameliyat geçiren Gülper, hayati tehlikeyi atlatatamadı.

Akşam



Bu haber 472 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,392 µs