En Sıcak Konular

DP'den AK Parti'ye dev katılm

22 Haziran 2008 23:08 tsi
DP'den AK Parti'ye dev katılm Antalya'nın Manavgat ilçesinde 480 Demokrat Partili düzenlenen bir törenle toplu halde AK Parti'ye katılıp parti rozetlerini taktı.

AK Parti'ye katılanlara parti rozetlerini Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Oymapınar Belediye Başkanı Mehmet Bozkurt, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Cemil Yiğit, Kadın Kolları Başkanı Ümmü Gülsüm Cengiz, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Çetin taktı.

'Yeter Söz Milletindir' sözünün günümüzdeki siyasi temsilcisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüğü için 25 gün önce 4 belediye meclisi ile birlikte DP'den AK Partiye geçtiğini belirten Başkan Hüseyin Nalcı, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in takdığı rozeti en güzel şekilde temsil deceğini ve şerefle taşıyacağını ifade etti. Adnan Menderes'lerin, Celal Bayar'ların, Fatih Rüşdü Zorlu'ların, Hasan Polatkan'ların, Turgut Özal'ların Adnan Kahveci'lerin DP ruhunu günümüzde AK Parti'de gördüğünü belirten Nalcı, son aylarda yeni partisi üzerinde oynanan oyunların temelinde bir kısım güçlerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' sözünü içlerine sindirememekten kaynakladığını söyledi.

Demokratik ülkelerde rejimi işletenlerin hesap vermede tek yetkili merciinin halk olduğunu belirten Nalcı, demokrasiyi içine sindirememiş bazı kişilerin 22 Temmuz genel seçimleri sonrası alaycı ve rencide eden sözler söyleyerek Milli İradeyi küçümsediklerini söyledi. Nalcı, "İnadına demokrasi için ben 480 DP, AK Partiye geçtik. İnadına demokrasi diyoruz. İnadına özgürlük, inadına sevgi barış için AK Parti diyoruz. Hiç bir güç halkın üstünde değildir. Yolumuz barış, sevgi ve kardeşlik yolu. Birileri istese de istemese de demokrasi yolunda taviz vermeyeceğiz. Yolumuz Adnan Menderes'lerin, Celal Bayar'ların, Fatih Rüştü Zorlu'ların , Hasan Polatkan'ların ve Turgut Özal'ların yolu. Yolumuz milletine hizmet etme sevdalısı Milletin Adamları yoludur. Bu yolu günüz siyasi partisi AK Parti'dir. Lideri de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Demokrasiden dönüş ve taviz yok. Aydınlık yarınlar için durmak yok yolumuza devam" diye konuştu.

Nalcı, beldelerinde geçen turizm yolu için İller Bankası ve ilgili bakanlıktan toplam 3 trilyon 685 milyar kaynak aktarıldığını söyledi. DP'den AK Partiye geçen Birsen Nalcı'yı da ilk tebrik eden belediye başkanı eşi Hüseyin Nalcı oldu. Parti yöneticileri, kadınlarımız baş tacımızdır diyerek köylü AK Partiye geçen beldeli kadınlara parti rozetlerini yöresel yazmalara taktı.

CHA



Bu haber 707 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,801 µs