En Sıcak Konular

Sezer, Rahşan Ecevit'i üzecek

28 Haziran 2008 12:06 tsi
Rahşan Ecevit'in DSP genel başkanlığından istifa etmesi isteğini Zeki Sezer, kendisinin görevinin başında olduğunu belirterek, "Ben yüzde 30 oy alan bir partiyi devralmadım." dedi.

Mersin'e partisinin il teşkilatı tarafından hazırlanan programlara katılmak için gelen Zeki Sezer, dinlenmeye çekilmeden önce gazetecilerin sorularını cevapladı. "DSP'de yeni bir genel başkan arayışı mı var?" şeklindeki soruya Sezer, "Ya da acaba Zeki Sezer ve bu kadrolarla işler iyi gidiyor eyvah kaygısı içinde olanlar mı var onu bilmiyorum. Birbirimizi biraz üzeceğiz ama ben yüzde 30 oy almış bir partiyi teslim almamıştım. Türkiye'nin her yerinde DSP konuşuluyor. Kendimle ilgili bir şey konuşmayım, ama DSP'ye güven duyulduğunu herkes söylüyor. Öyleyse bu güveni boşa çıkartacak bir duruş bir eylem içerisinde olmayız, o güvene mutlaka layık oluruz." diye konuştu.

DSP'nin oylarında düşüş olup olmadığına vatandaşın seçimde karar vereceğini belirten Sezer, seçimlerde partinin ileriye mi geriye mi gittiğinin ortaya çıkacağını söyledi. İnançlara saygılı laiklik anlayışı, sosyal adalet anlayışı ile Türkiye'de huzuru, büyümeyi getirecek DSP'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Sezer, "O nedenle biz işimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz. DSP'nin 2002'de bölünüp parçalanması ile AK Parti bu ülkenin başına musallat edilmişti. Şimdi yeni bir DSP'nin güçlenişinden kaygı duyanlar varsa ve yeni bir girişimi de yapacaklarsa da kendileri bilirler ama biz işimize devam ediyoruz. DSP çok sağlıklı yapısı inançlı kadrosu ile Türkiye'nin önünü açacak tek partidir." dedi.

Rahşan Ecevit'in büyükleri olduğunu ve ona saygısızlık etmeyeceklerini vurgulayan Sezer, ama işlerini en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Rahşan Ecevit ile açıklamalarının ardından görüştüğünü belirten Sezer, neler görüştüklerinin aralarında olan bir şey olduğunu kaydetti. Sezer, "Farklı düşündüğümüz konular var. Bu da doğal. Farklı düşünüyor olmak kamuoyu önünde kavga etme sonucunu getirmez benim açımdan öyle bir şeye girmem ben işime bakıyorum." dedi.

cihan



Bu haber 506 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,159 µs