Latifli Çömez Partisi! | " /> Latifli Çömez Partisi! | "/>

En Sıcak Konular

Latifli Çömez Partisi!

13 Temmuz 2008 11:50 tsi
Latifli Çömez Partisi! Ama bir ‘Latiflerden Latif Beğen’ Abdüllatif beyin karizması olsun, Turan Çömez’in çizgi film kötülerini aratmayan ‘Kel Fırtına’ görüntülenmeleri olsun- Hakikaten aç ve açık bu topraklar böylesi lider adaylarına. Hasret, ayçi

Perihan Mağden - Radikal

Latifli Çömez Partisi

Ben Bu Millet’e önerge vermekten yorgun düştüm Sevgili Sudokurlarım.

Ama bugün de son ve ciddi önergemi verip yıllık iznimin bir çeyrek kısmını kullanayım, diyorum.

Abdüllatif Şener, kameralara baka baka, Erdoğan’dan 2 dakka önce vardığı, yine kameralara bakmaktan bi haller ola ola ufak adımlarla çıktığı MKYK’dan istifa etti ya- en nihayet.

Yeni oluşumunu partilendirmek için. Ben, içinde Becerikli Bay Şener’in olduğu bu olmuşmuşum’un hiçbir anlam içermeyeceğini hissedip içimin cızzz etmesiyle kalamadım şahsen, ona Türkiye’yi Kurtarma Partisi’ni kurabilmesi için kapı gibi solüsyon sunmaya karar verdim. (Cömertlik başa bela ve de mesleki deformasyon ayrıca.)

Ki: bu solüsyonun adı: Turan Çömez.Dir. Hani son Ergenekon Operasyonu’nda Sn. Çömez yakalanamadı ‘İngiltere’ye dil eğitimi almaya gittiği için.’ Arananlardan eski Jandarma İstihbaratı Başkanı Tuğgeneral Levent Ersöz dahi bulunup gözaltına alındı.

Böyle ‘Ballı timing hastası/Aman hadi hayırlısı’ insanlara bayılırım her şeyden önce. Bi de tabii Çömez ileri İngilizce öğrenecek de ne olacak? sorusu da yankı yankı yazganlanıyor sistemimde.

Hemen aklıma Müthiş Pop İkonumuz Kenan Doğulu üşüşüyor İngilizce Kursu Sevdalısı denince. Kenan Doğulu dokuz-on yıldır Los Angeles’a İngilizce öğrenmeye gider-gelir/gelir-gider (bu arada bi türlü fırsat bulup da askerliğe gidemedi); dünyanın ennn basith dilini öğrenemedi gitti! Bi keresinde İngilizce bi parçasını seslendirirken duydum: ‘Mrs Smith how are you/Because I love you’ düzeyindeydi.

Bu nedenle KAÇ ZAMAN boyunca kaça/kaçak öğrenebilir ki Sn. Muhteris Çömez İngilizceyi? Gelsin, hakikatlerle yüzleşsin, sonra da Abdüllatif Şener’le kursun ‘Türkiyeyi Artistler Kurtaracak Partisi’ni. (Orta Yoldan gitmeyi sevince başlayacak her şey.)

Ben bi kere, hani AKP’den atılınca, yapmadığı Kadirİnanırlık kalmadığı zamanlarda Sn. Çömez’in düzenlediği Sahte Esrar Baskını’na şahit olmuştum televizyonlarımızda. Esrar kullanıcılarının/satıcıların meğer ‘terminolojisi’ varmış, onu öğrenmiş; o kadar bi ‘Cihan Ünal: 4.Murat’ gösteri! İşte o terminolojiyi (keşke hatırlasam! not alsam!) çatlatarak ortasından Dolapdere’den mi ne esrar alıyor Sn. Çömez ve de aniden dönüp kameralara bakıp “Nerde bu polis? Nerde bu devlet? Gençlerimiz keş mi oluyor?” diye rol kesiyor. Bağır çağır. (Yanık bağır.)

Hastane baskınlarından, affedersiniz esrar ayakçılarının cürmü meşhutlarına Türk Halkının Milli Menfaatleri’ne ne kadar uygun bir şahsiyet olduğunu kanıtlamak için yapmadığı artistlik kalmadı Sn. Çömez’in. Oyalamadığı kameraman evladımız da.

Ayrıca Deniz Baykal’la görüşmeleri de meşhur, kolunda görüntülenen Swastika temalı dövmesiyle (meğer onu ilk Hint Türkleri bulmuş, Naziler, Güneş Türklerden Doğacak’lardan çalmış) Güler Kömürcü’yle ‘Ben seninle otoda fotolandım’ halleri de. Apayrı birer ‘happening’.

Yani ulusalcı lezzetse ulusalcı lezzet, Ergenekondan Kaçak geçmişiyse; bu da bi referanstır- siz hiç merak etmeyin. Yakında Sinemalarda.

AK Parti’den fena düşşş (ve mevki) kırıklığıyla ayrılmış bu 2 Yaralı Gönül bir olursa, Türk Siyaseti seyran olur, sizi temin ederim.

Bu göbeğini kaşıyan bidon kafalar ne diye habire AK Parti’ye, Erdoğan’a illa da oy yağdırıyor zannediyorsunuz?

Karizma eksikliğinden! Ama bir ‘Latiflerden Latif Beğen’ Abdüllatif beyin karizması olsun, Turan Çömez’in çizgi film kötülerini aratmayan ‘Kel Fırtına’ görüntülenmeleri olsun- Hakikaten aç ve açık bu topraklar böylesi lider adaylarına. Hasret, ayçiçekleri boyu!

Ayrıca ulusalcılarla yapmadığı dans, darbecilerle içmediği kımız kalmış mıdır/kalmamış mıdır, İngiltere’de Dil Kursu’nda olduğu için ifadesinden mahrum kaldığımızdan bilemediğimiz Sn. Çömez’in ‘sağ-sol’ kimliğiyle, evinde kibritlerden filan yapılmış Che kitschleri olduğunu mu ne ilan etmiş, “Keşke karımın başı açık olsaydı” demiş bulunan ekonomi doçenti Sn. Şener’in ‘sol-sağ’ kimliğinin, Bu Memleketin hasretinden pirelliler eksittiği ‘TEZ BANA:

BANA 1 SENTEZ!’ hareketi olduğunu kimse inkâr edemez.

Etmemeli. ‘Bana dokunur’ diye mızmıza yatıp buzsuz ayran, kızsız kımız içmemeli.

Yeter! Söz yeni sentezzlerin.

Yol verin! Verin yol! Gazı da eksiltmeyin.



Bu haber 624 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,007 µs