En Sıcak Konular

Kaptanlar için Başkan'dan af talebi

13 Temmuz 2008 16:01 tsi
Beşiktaşlı futbolcular, satışa konan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’a sahip çıktılar. İki arkadaşlarını tekrar aralarında görebilmek için Yıldırım Demirören’e ricada bulundular.

TERLİK kavgası yüzünden Beşiktaş’tan afaroz edilen ve satışa konan kaptan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman için siyah beyazlı futbolcular devreye girdi.

İki takım arkadaşları için çok üzüldüklerini ifade eden oyuncular dün başkan Yıldırım Demirören ile görüşerek, İbrahimlerin affedilmesini istediler. Yönetim tarafından takım kaptanlığına getirilen Delgado ve Nobre, arkadaşları adına Avusturya’daki kampta bulunan Demirören ile dün bir araya gelerek özel bir görüşme yaptılar.

Yanımızda olsunlar

İki futbolcunun da öncelikle Türk futbolu ve Beşiktaş adına önemli isimler olduğunu belirten çiçeği burnunda kaptanlar, "Biz bir aileyiz. Aile içinde bu tür kavgalar ve atışmalar olur. Basit bir olaydan çıkan bu olayın fazla büyütüldüğüne inanıyoruz. Bizler arkadaşlarımızı çok seviyoruz. İbrahim Üzülmez de İbrahim Toraman da bu takımın ihtiyaç duyacağı futbolcular. İki arkadaşımızı da uzun maratonda yanımızda görmek istiyoruz.

Son karar sizin

Yine de son karar teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve sizlerindir. Ama, biz takım olarak sezona mutlu bir şekilde başlamak istiyoruz. Arkadaşlarımız da aramızda olurlarsa gücümüze güç katarlar. Sizler bir karar aldınız ama bu kararı tekrar gözden geçirirseniz bizleri çok sevindireceksiniz. Her türlü kararınıza saygımız var" diyerek iki futbolcu için son kez Demirören’den af istediler.

hurriyet



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,547 µs