İşte katliamın belgesi! | " /> İşte katliamın belgesi! | "/>

En Sıcak Konular

İşte katliamın belgesi!

4 Ağustos 2008 09:10 tsi
İşte katliamın belgesi! Danıştay saldırısını azmettirmekle suçlanan Ergenekon terör örgütü üyeleri ile tetikçi Arslan arasındaki ilişkilerle ilgili resmi imza da klasörlerde ortaya çıktı..

Danıştay-Ergenekon bağlantısının imzası 


ERGENEKON terör örgütü iddianamesiyle ilgili 441 sayfalık klasörlerde çıkan bir belge, örgüt ile Danıştay saldırısını gerçekleştiren katil avukat Alparslan Arslan arasındaki ilişkinin resmi belgelerinden birisi oldu. Ergenekon tutukluları Hüseyin ve Yasin Görüm ile Danıştay Katili Avukat Alparslan Arslan arasındaki avukat-müvekkil ilişkisi iddianameye giren bir belgede gözler önüne serildi.

 

Dosya:/dosya/icerik/080804-040539-p02k.jpg

BOMBALARI VERENLE YAN YANA

DANIŞTAY hükümlüsü Osman Yıldırım, Ergenekon savcılarına verdiği ifadede Cumhuriyet’e atılan el bombalarını İstanbul’da bir evde yaptıkları toplantıda Muzaffer Tekin’in emriyle Rasim Görüm’ün Alparslan Arslan ve kendisine teslim ettiğini söylemişti. Bu ifade üzerine Rasim Görüm tutuklanmıştı. Yıldırım, Kuvayi Milliye Derneği Teşkilat Başkanı Hüseyin Görüm’ün yeğeni olan Rasim Görüm’ü Ergenekon’un aile fotoğraflarından teşhis etmişti.

VEKALET SÖZLEŞMESİNE İMZA

ERGENEKON dava dosyalarından 300. klasördeki 295 sayfalı belge, kirli ilişki ağını bir kez daha ortaya çıkardı. 15 Nisan 2004 tarihli ‘Belgedir’ başlıklı belgede, Hüseyin Görüm kendisine ait Edirne’de Kurulu Keşan Süt Ürünleri Fabrikası’nın sahibi Taran Tarım ve Hayvancılık ve Gıda ürünleri Sanayi ve Tic. Ltd.Şti.’ne yeğeni Rasim Görüm’ü tüm şirketi yönetmesi için 600 dolar ücretle ‘vekil’ tayin ediyor. Ergenekon tutukluları Hüseyin ve Rasim Görüm’ün imzaladığı belgede avukat olarak Danıştay Katili Alparslan Arslan’ın imza ve kaşesi var.

TEKİN’İN ŞİRKETİNİN AVUKATI

DANIŞTAY katili Avukat Alparslan Arslan, Ergenekon tutukluları Hüseyin ve Rasim Görüm gibi Muzaffer Tekin’in de avukatlığını yapıyordu. Muzaffer Tekin’in ortağı olduğu Almanya’da öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Ertuğrul Yılmaz’ın sahibi olduğu Doğuş Faktoring şirketinin de avukatlığını Arslan yapmıştı. Alpaslan Aslan’ın babası İdris Aslan da 20 Mayıs 2006 günü Ankara Emniyeti’nde verdiği ifadesinde, oğlunun Veli Küçük, Taner Ünal ve Muzaffer Tekin’le ilişkisinin olduğunu söylemişti. Muzaffer Tekin’in ajandasında ‘Avukat Alparslan’ ismine Danıştay katili Arslan’ın telefon kaydına raslanmıştı.


Resimlerden teşhis edildi


DANIŞTAY hükümlüsü Osman Yıldırım savcılığa verdiği ifadesinde, Cumhuriyete atılan el bombaları ve Danıştay saldırısında Alparslan Arslan’ın kullandığı silahı İstanbul’daki bir evde Muzaffer Tekin’in emriyle Rasim Görüm’ün verdiğini söylemişti. Yıldırım, Görüm’ü Ergenekon’un aile fotoğrafından tanımıştı. Tekin’in yakın korumalığını yapan Rasim Görüm, bu ifadeler üzerine tutuklanarak cezaevine konrulmuştu.

star



Bu haber 965 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,163 µs