En Sıcak Konular

Beşiktaş Seric'in sözleşmesini feshetti

4 Ağustos 2008 18:56 tsi
Beşiktaş, yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Antony Seric'in sözleşmesi feshetti.

Siyah Beyazlı kulüp bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi. Haziran ayının ilk günlerinde Beşiktaş ile anlaşmaya varan ve imza parası olarak 200 bin Euro alan, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalayan Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin Euro'luk imza parasını alan Seric'in 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin Euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi.

Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Seric'in gönderilmesindeki en büyük faktörlerden birinin geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi olduğu kaydedildi.

Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile dün oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı.

Beşiktaş'ın Panathinaikos'tan transfer ettiği Seric hakkında çıkan "Panathinaikos taraftarları Seric'in gidişiyle bayram etti" yorumlarına siyah beyazlı takımın menajeri Sinan Engin'den sert yanıt gelmişti.

Seric'in Beşiktaş'la anlaşması sonrası Panathinaikos'un taraftar forumlarında adeta bayram havası yaşanırken, forumlardaki görüşlerin Türk basınına yansıması üzerine Sinan Engin, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seric'in haksız eleştirildiğini savunan Sinan Engin, "Gordon'a göre Maradona'yı transfer ettik" dedi.

İşte Sinan Engin'in açıklaması: "Gordon'a göre Maradona'yı transfer ettik. Aldığımız oyuncunun arkasındayız. Ona sallayanlar önce Seric'in kariyerine baksınlar. İtalya'da ne kadar oynamış, kaç kere milli olmuş onu bir araştırsınlar. Seri A'da bu kadar oynayıp, bu kadar milli olan böyle bir oyuncunun, daha Beşiktaş'ta oynamadan bu şekilde eleştirilere maruz kalması doğru değil"

Hürriyet



Bu haber 560 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,456 µs