En Sıcak Konular

Türk İntikam Birliği'nden tehdit!

5 Ağustos 2008 14:55 tsi
''Türkçü suikast timleri harekete geçecek"Türk İntikam Birliği (TİB) isimli bir illegal örgüt Ergenekon operasyonu nedeniyle tehditlere başladı.

Türk İntikam Birliği Teşkilatı (TİB) adını kullanan illegal bir örgüt Ergenekon operasyonu nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri’ne saldırıldığını gerekçe göstererek tehdit bildirisi yayınladı. 

“Ergenekon operasyonu adı altında TSK’ya saldıranlara açık mektup” başlıklı bildiride, özellikle medyaya yönelik,  “silahlı eylem  hakkımızı saklı tutmaktayız” tehdidinde bulunuldu.

Ergenekon iddianamesinde Türk İntikam Tugayı isimli yapının Ergenekon örgütün bir alt kolu olduğu ortaya çıktı. Ancak Türk İntikam Birliği Teşkilatı’nın Ergenekon yapılanmasıyla nasıl bir bağı var, bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor. TİB tarafından yapılan açıklamada, “Kutsal Türk Devleti’ni Türk ırkının iradesiyle ve kararlılığıyla var eden, Ulu Başbuğ Atatürk’ün yeniden hayat verdiği 2500 yıllık Türk Ordusu’na karşı yapılan saldırıları ‘Türk İntikam Birliği Teşkilatı’ olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz!” denildi.

Özellikle bildirideki medyaya ilişkin silahlı eylem tehdidi içeren bölümse şöyle:
“AKP yöneticilerini, AKP’nin kiralık savcılarını ve emniyet içine sızmış satılmış bazı Fetullahçı emniyet mensupları ile birlikte, emperyalizmin yerli kalemşörlüğüne soyunan soy özürlü Türk kanı taşımayan devşirme Taraf, Yeni Şafak, Zaman ve bu gazetelere çanak tutan diğer gazete yöneticilerine ve yazarlarına karşı silahlı eylem hakkımızı saklı tutmaktayız!”

“Ergenekon Operasyonu adı altında, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı cephe alan şer odakları ilk ve son kez uyarıyoruz!” denilen açıklamada, “Kutsal Türk Devleti’ni ayakta tutan yegane dayanak Türk Ordusu’na karşı saldırıların sürmesi halinde, Türk İntikam Birliği Teşkilatı Türkçü suikast timlerini harekete geçirerek şer odakların imhası için kutsal Türkçü direnişini başlatacaktır!” cümleleri sarf edildi.

TİB Genel Başkanı Savaşan Atsız ismiyle yapılan açıklamada, “Atatürkçü direniş hareketi "Türk İntikam Birliği" teşkilatı engellenemez! Ya Türkçü devrim, ya ölüm!” denildi.

habertürk



Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,541 µs