En Sıcak Konular

Özkan: Deneyimsiz siyasetçi aranıyor!

5 Ağustos 2008 16:40 tsi
Özkan: Deneyimsiz siyasetçi aranıyor! Tuncan Özkan, Bizkackisiyiz.com adlı internet sitesinden ilginç bir çağrıda bulundu. Bakın Tuncay Özkan kimleri siyasete çağırdı...

Tuncay Özkan Bizkackisiyiz.com adlı internet sitesinden okurlarına siyaset yapma çağrısında bulundu. İktidar olmak için yola çıktıklarını vurgulayan Özkan, siyaset yapmak isteyenlerin mail yoluyla kendilerine başvurmalarını istedi. İşte Özkan'ın çağrısının tam metni:

Sevgili yurttaşlarım,

Mustafa Kemal Atatürk'ün size seslenirken bulduğu o güzel adla size seslenmekten, yurtseverliğinizi ve yurttaşlığınızı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Türkiye'nin yeni bir siyaset, yeni siyasetçiler, yeni projeler yoluyla yenilenmesi, başına çöreklenmiş bulunan karanlıktan kurtarılması için sizleri siyasete çağırıyorum.

Yurttaşlarım, hep beraber omuz omuza yeni siyaseti oluştutup AKP iktidarını sandıkta yenmek için, benimle beraber yeni bir siyaset yolculuğunuza çıkmanızı istiyorum. Sizleri siyasete çağırıyorum. AKP ye oy vermiş olun, hangi siyasi görüşten olursanız olun soluyla sağıyla kucaklaşarak, merkez de yeni bir siyasi parti oluşturmalıyız. Türkiye'yi sağ sol kavgasından kurtarıp emperyalizme peşkeş çekenlerin karşılarına çıkmalıyız. Bunun için siyasetten başka yol yoktur. Herkesi bu kavgada bizimle birlikte olmaya, bu yolculuğu birlikte yapmaya, Türkiye için çoğalmaya, çağlamaya: Vatan, namus ve ahde vefayı savunmaya çağırıyorum. Sizi siyasete çağırıyorum.

Hangi ilde, ilçede, beldede siyaset yapmak istediğinizi, hukuki gerekleri için mutlaka özgeçmişinizle birlikte siyaset@bizkackisiyiz.com ePosta adresine gönderin. Etrafınızdaki dostlarınızı, arkadaşlarınızı bu siyasetin içinde yer almasını düşündüğünüz herkesi haberdar edip, siyaset@bizkackisiyiz.com ePosta adresine başvurmaları için çağırın.

Biz halkçıyız, biz devrimciyiz, biz milliyetçiyiz, biz devletçiyiz, biz laikiz, biz cumhuriyetçiyiz, biz anti emperyalistiz, biz hukukun üstünlüğüne inanırız, biz her türlü faşizme ırkçılığa, dil, din, renk ayrımcılığına karşıyız. Biz evrensel insan haklarından yanayız. Biz demokrasiyi halk için istiyoruz. Yurttaşlık bağı bizi birbirimize bağlayan en büyük bağdır. Yoksulluğun kalkacağı, işsizliğin yok edileceği güçlü, mutlu, umutlu, bağımsız Türkiye'yi yaratamak için, sizleri Tuncay Özkan ile yeni partide, yeni siyasete çağırıyorum. Siz değerli yurttaşlarımızı korkunun kırallığını yıkmaya, seçilmiş kralları kovmaya hukuku, demokrasiyi ve özgürlüğü hakim kılacak yeni iktidarı yaratamak için: İktidar olmak için siyasete çağırıyorum. Sizleri karanlığın üzerine bir güneş gibi doğmaya çağırıyorum.

En içten saygı ve sevgilerimle.



Bu haber 615 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,598 µs