En Sıcak Konular

Liderler de dinlenir…

7 Ağustos 2008 11:54 tsi
Kapatma davası sona erdi herkes tatile çıktı. Siyasi liderler de tatilde. Ama herkesin farklı bir tatil anlayışı var.

Bu yıl kapatma davası nedeniyle TBMM ve siyaset geç tatile girdi. Ağustos sıcağına kalan siyasetçiler, kapatma davasında karar çıkar çıkmaz, hem derin bir nefes aldılar hem de çalışmalara son verip, hemen tatile çıktılar.

GÜLLER YATTA
Her liderin kendine özgü bir tatil anlayışı var. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve ailesi; yat tatilini tercih etti. Üstelik önce Cumhurbaşkanlığının yazlık çalışma ve tatil mekanı Okluk Koyu hazırlandı. Her şeyi ile elden geçen Okluk koyun’daki mekan köşk’ten gelecek konuklarını ağırlamaya hazırlanırken Gül, herkesi şaşırtan bir şekilde ortadan kayboldu. Havada rota değiştiren uçağın yolcuları Okluk koyu yerine Muğla’ya; gitti. Gül ve ailesi Ege’nin mavi koylarında yat tatiline başladı.

BAŞBAKANIN GÜNÜBİRLİK TATİLİ
Aslında bu yıl en çok yorulan ve gergin günler geçiren başbakan Erdoğan’dı. Tatili en çok hak edenlerin başında gelen Başbakan Erdoğan, meclis ve siyasete ara verildiği şu günlerde, tatil ve çalışmayı birlikte götürüyor. Bir gün tatil, bir gün çalışma ilkesiyle hareket eden başbakan, bir bakıyorsunuz Antalya’da yangın bölgesinde inceleme yapıyor. Bir bakıyorsunuz, kısa bir tatil arası vermiş. Bir Bakıyorsunuz Esad’la görüşüyor. Bir bakıyorsunuz Bodrum’da dinleniyor. Bir gün Antalya’da yangın bölgesinde ya da Bitlis’te… Başbakan hem çalışıp hem dinleniyor…

BAYKAL DENİZDE
Anjiyo olan ve hemen ardından soluğu Antalya’nın mavi sularında alan CHP lideri de geçen dönem çok yorulan liderlerin başında geliyor. Baykal, o çok sevdiği yüzme sporunu Antalya’nın mavi sularında doyasıya yapabiliyor.

BAHÇELİ’NİN ANKARA TUTKUSU
Tatil yaptığına ilişkin haberler hemen hiç olmayan liderlerden biridir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli. Meslektaşlarının denizle buluştuğu günlerde O, başkentte kalmayı tercih etti. Belki bir ara bir yayla gezisi yapabilir. Bahçeli, Ankara’da yeni döneme hazırlık yapıyor.

DİĞER TATİLCİLER
Bu arada siyasetten uzaklaşan Mehmet Ağar, meclis’e giremeyen Erkan Mumcu gibi isimler uzun süreli tatil yapıyorlar. Mumcu, ameliyat sonrası nekahet dönemini tatille birleştirip, dinleniyor. Meclis’in kapanmasıyla, tatil fırsatı bulan Mesut Yılmaz’ın tercihi ya Bodrum’daki yazlığı ya da yurt dışı gezisi oluyor.

İnternet haber



Bu haber 513 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,098 µs