En Sıcak Konular

ADD yöneticileri acil toplandı!

8 Ağustos 2008 15:07 tsi
ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkez yöneticileri, bugün İzmit’e gelerek Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nı burada yaptı

ADD yöneticileri, izin almaları halinde, Ergenekon operasyonu kapsamında Kandıra F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan genel başkanları emekli Orgenaral Şener Eruygur’u ziyaret edecek.

ADD yöneticileri,genel merkez yönetim kurulu toplantısını ilk kez Ankara dışında Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde yaptı. Toplantıya ADD Genel Başkanlığını vekaleten yürüten genel Sekreter Suay Karaman, Genel Sayman Celal Akpınarlı, Genel Sekreter Yardımcısı Elif Çuhadar ve yirmiye yakın Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ile Kocaeli Şube başkanı ve yöneticileri katıldı. Kandıra F Tipi Ceza evinde tutuklu bulunan ADD Genel Başkanı Şener Eruygur’u ziyaret etmek için İzmit’e geldiklerini belirten Genel Sekreter Suay Karaman, savcılıktan gerekli izinleri almaları halinde Kandıra F Tipi Cezaevi'ne giderek ziyareti gerçekleştireceklerini söyledi.

TÜRKİYE SIKINTILI SÜREÇ YAŞIYOR

Türkiye’nin son yıllarda çalkantılı ve karanlık bir süreç içerisine girdiğini öne süren Genel Sekreter Suay Karaman şöyle konuştu:

“Türkiye’yi bazı iç ve dış güçler karanlığa götürmek istiyor. Son günlerde sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Parti kapatması davası, Konya’da küçük çocukların ölmesi ve onların ailelerinin insanların tüylerini ürperten açıklamaları, Ankara’da bebek ölümleri, hemen hemen hergün şehit haberlerinin alınması konularında toplum artık duyarsız kalmaya başladı. Bizim tüm çabamız karanlık günlerin yaşanmamasıdır. Biz Mustafa Kemal’in yolunda ilerleyeceğiz.”

AHMEDİNEJAD'IN ZİYARETİ

Bir gazetecinin İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad’ın ziyareti ve Anıtkabir’e gitmek istememesiyle ilgili sorusunu cevaplandıran Suay Karaman, “Bu uluslararası skandaldır. Mustafa Kemal’i benimsersiniz veya benimsemezsiniz. O bu ülkenin kurucusudur. Saygıda kusur etmememiz gerekiyor. Tabi ki bu Ahmedinejad’ın kendi tercihidir. Şu anda siyasi iktidar da buna çanak tutuyor. Şu an Devlet Bakanı ‘bunlar önemsiz işlerdir, bizler bunlarla uğraşmıyoruz’ şeklinde açıklama yaptı. Bu çok düşündürücü ve talihsiz bir açıklamadır” dedi.

hürriyet



Bu haber 554 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,963 µs