En Sıcak Konular

Ergenekoncular Miraç'a da el atmış

8 Ağustos 2008 15:32 tsi
Ergenekoncuların HZ. Muhammet'in (SAV) yaşadığı Miraç hadisesini "Para psişik" bir olay olarak yorumladıkları ortaya çıktı. Ergenekonculara göre; ruhsal planların Hz.Muhammed'le irtibata geçmesi sonucu böyle bir olay yaşandı.

Türk Ortodoks Kilisesi Sözcüsü Sevgi Erenerol'un evinde ele geçirilen "Önsöz ve Derin Ergenekon, Gizli Yer Altı Merkezleri, Ergenekon'un Sırrı, Oyun Bitince" başlıklı dokümanların içerisinde yer alan bir yazıda Hz.Muhammed'in (SAV) yaşadığı Miraç hadisesini kendi bakış açılarına göre para psikolojik bir olay olarak anlatıyor.

Ergenekon delillerinin yer aldığı klasörlerde bulunan konuyla ilgili şu yazı dikkat çekiyor: "Hz.Muhammed, Miraç'la para psişik bir olay yaşamış ve bu yaşadığı olayda 'Kalbinin yıkandığı' ifade edilmiştir. Hz.Muhammed'in yüksek titreşimli enerjileri bünyesinden geçirebilmesi ve Kur'an-ı Kerim'i indirebilmesi için bu tür bir temizliğin yapılması şarttı. Çünkü yüksek seviyeli enerjilerin alınıp aktarılması için astral ve fiziki bedenin yüksek seviyeli enerjilerin rahatlıkla alınıp aktarılabilmesine uygun bir hale getirilmesi gerekir. Hz.Muhammed'in Miraç'ta hem gökyüzüne yükseldiği hem de kalbinin yıkandığı söylenir. Bu son derece gizli bir bilginin kapalı bir şekilde anlatımından ibarettir. Peygamber yaşadığı Miraç olayını şöyle anlatır: 'Evin damı ansızın yarıldı. Cebrail geldi, göğsümü açtıktan sonra zemzemle yıkadı. Sonra hikmet ve iman dolu bir altın tas getirip kalbime boşalttı ve onu kapattı' Muhammed Peygamberin bizzat kendi sözlerinden de 'ruhsal planların' kendisiyle bu işlem için irtibata girdikleri çok açık bir şekilde anlaşılmaktadır. Bu irtibatın sonucunda Muhammed'in bünyesi üzerinde değişiklikler yapılmıştır. Bu değişiklikler hem fiziki bedeninde hem de astral bedeninde gerçekleştirilmiştir. Şuur altı temizlenmiş ve düzenlenmiştir."

habervaktim.com



Bu haber 585 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,010 µs