cinleri korudu! | " /> cinleri korudu! | "/>

En Sıcak Konular

Fabrikasını Kalkancı'nın cinleri korudu!

10 Ağustos 2008 09:59 tsi
Fabrikasını Kalkancı'nın cinleri korudu! Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Ümit Oğuztan’ın ifadesi akıllara durgunluk verici detaylar içeriyor. 28 Şubat postmodern darbesinin önemli figüranlarından Ali Kalkancı, bir işadamının fabrikasını korumak için asgari ücretten 3 bin cini gör

Asgari ücretle görevlendirilen cinlerin maaşı yatırılmamış.

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Ümit Oğuztan’ın ifadesi akıllara durgunluk verici detaylar içeriyor. 28 Şubat postmodern darbesinin önemli figüranlarından Ali Kalkancı, bir işadamının fabrikasını korumak için asgari ücretten 3 bin cini görevlendirmiş. İşadamı Kalkancı'dan daha cin olduğu için cinlerin maaşlarını ödememiş.

28 Şubat sürecinin önemli figüranlarından sahte şeyh Ali Kalkancı, Turgut Büyükdağ'ın sahibi olduğu yağ fabrikasının güvenliği için 3 bin "cin" görevlendirmiş. Kalkancı, her bir cin için aylık asgari ücret karşılığı da maaş istemiş. Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan gazeteci Ümit Oğuztan'ın verdiği ifade, 28 Şubat'a ilişkin çarpıcı bilgiler içeriyor. İddianamenin 441 klasörlük delil dosyaları arasında yer alan belgede Oğuztan, Ali Kalkancı'nın cinlerine maaş bağlattığını öne sürdü.

Cinlerin maaşları gelmedi

Yazdığı porno kitaplarla Türkiye'de üne kavuşan Oğuztan'ın, Ali Kalkancı'yla nasıl tanıştığını anlatırken dile getirdiği ifadeler akıllara durgunluk veriyor. Oğuztan, TGS Hisar Yağ ve Çeltik Sanayii Şirketi'nin sahibi Turgut Büyükdağ'ın İstanbul Levent'te bulunan ofisinde, Ali Kalkancı'yla tanıştığını aktardı. Büyükdağ'ın, Kalkancı'dan "sahtekar" diye söz ettiğini vurgulayan Ümit Oğuztan şunları söyledi:

"Bir keresinde Kalkancı, Büyükdağ'ı telefonla aradı. Cinlerin maaşlarının gelmediğini söyledi. Ben de 'sorun bakalım kaç cini varmış?' dedim. 3 bin cini fabrikayı korumak için görevlendirdiğini ifade etti. Büyükdağ, 'bunların maaşlarını nasıl hesaplayacağız?' diye sorunca, 'asgari ücretten', cevabını aldı. Büyükdağ parayı ödemedi tabii."

Elini öptürdü, müridi oldum

Oğuztan, Kalkancı'nın kendi tarikatına maddi destek istemek amacıyla Büyükdağ ile tanışmaya geldiğini bildirdi. Bu görüşme sırasında kendisinin de Turgut Büyükdağ'ın yanında olduğunu kaydeden Oğuztan, "Sakallı, elinde tespih, dini bütün bir insan görünümündeydi. Şeyh olduğunu söyledi. Ben de müridiniz olmak isterim, dedim. Elini öptürdü, müridi oldum" ifadelerini kullandı. Müritliğinin devam etmediğini anlatan Oğuztan, "Beni tarikatına götürdü. Oradaki sistemi gördüm ve müritlikten ayrıldım" dedi.

Bugün



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,102 µs