En Sıcak Konular

Başbakan Erdoğan aniden kayboldu

10 Ağustos 2008 18:30 tsi
Erdoğan'ı Bodrum'a getiren Ata uçağı bugün Ankara'ya boş geldi. Otel civarındaki Sahil Güvenlik ve Gümrük Muhafaza botları aniden ayrıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü saat 01.30'da Bodrum'a tatile geldiği ‘Ata’ uçağı, bugün saat 15.30 sıralarında boş olarak Ankara'ya döndü. Aynı saatlerde Erdoğan'ın kaldığı belirtilen Rixos Otel'in bulunduğu koydan Sahil Güvenlik ve Gümrük Muhafaza botları aniden ayrıldı.

Milas- Bodrum Havalimanı’na gece yarısından sonra ‘Ata’ uçağıyla gelen ve Bodrum'da 2 gün tatil yapacağı öğrenilen Başbakan Erdoğan ve korumaları medya mensuplarıyla kaymakam, jandarma ve emniyet görevlilerini atlatarak izlerini kaybettirdi. Erdoğan’ın beş yıldızlı ve hafta başında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la birlikte yemek yediği ve toplantı yaptığı Rixos Otel’de kaldığı öne sürüldü.

Rixos Otel’in bulunduğu koyda iki günden buyana 11 No’lu Sahil Güvelik botuyla 410 numaralı Gümrük Muhafaza Botu nöbet tutarken, ormana özel güvenlik görevlileri yerleştirildi ve çevreye kimse yaklaştırılmadı. Erdoğan’ın ve aynı anda otelde kalan Nahcıvan Meclis Başkanı Vasıf Talibov için güvenlik önlemleri dikkati çekti.

Başbakan Erdoğan ve aile fertlerini iki gün boyunca görmek mümkün olmadı. Erdoğan’ı Bodrum'a getirdiği belirtilen ‘Ata’uçağı da bugün saat 15.30 sıralarında Milas- Bodrum Havalimanı’ndan boş olarak havalanarak Ankara Esenboğa Havalimanı'na gitti. Bu sıralarda Sahil Güvelik ve Gümrük Muhafaza botları da aynı saatlerde otelin bulunduğu koydan aniden ayrıldı.

hürriyet



Bu haber 634 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,781 µs