En Sıcak Konular

Görülmemiş alçaklık

18 Ağustos 2008 18:45 tsi
ANTALYA"da bir cep telefonu tamircisi 36 yaşındaki Coşkun Ü., kendisine tamir için bırakılan bir telefonda 14 yaşındaki kıza ait çıplak fotoğrafları buldu.

İddiaya göre Coşkun Ü., küçük kızı işyerine çağırıp, görüntüleri internette yaymakla tehdit ederek işyerinde ters ilişkiye girdi. Tehditle tecavüze devam eden telefon tamircisi, kızın dayanamayıp durumu ailesine anlatmasıyla yakalanarak çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

İlköğretim okulu öğrencisi S.T., ailesine, bir cep telefonu tamircisinin kendisine uzun süredir tecavüz ettiğini söyledi. Aile hemen polise giderek şikayette bulundu. S.T. polise verdiği ifadede 19 yaşındaki Tolga Y. ile bir süredir arkadaşlık ettiklerini söyleyerek, şunları anlattı:
“Tolga beni sevdiğini söyledi ve bir cep telefonu hediye etti. Sonra bir gün beni kandırarak çıplak fotoğraflarımı çekti. Sonra da bu fotoğrafları sildiğini söyledi. Ben de kendisine inandım. Birkaç ay önce cep telefonum arızalandı ve ben tamir ettirmek için bir cep telefonu tamircisine gittim. Telefonu buraya bırakıp yapılınca almak üzere ayrıldım. Bir süre sonra telefoncu beni arayarak telefonla ilgili görüşmek istediğini söyledi ve beni işyerine çağırdı. Ben de gittim. Cep telefonunda çıplak fotoğraflarımı ve görüntülerimi bulduğunu söyledi. Ben de öyle bir şey olmadığını söyledim. Sonra bilgisayarına aktardığı fotoğrafları bana göstererek kendisiyle birlikte olmamı aksi halde hem bu görüntüleri internete vereceğini ve aileme göndereceğini söyledi. Sonra işyerinin kapısını kilitleyerek benimle ilişkiye girmek istedi. Kaçmaya çalıştım, bakire olduğumu söyledim. Ters ilişkiye girdi. Sonra ben ağlayarak çıktım. Kimseye söylemememi tembihledi. Şantajları bitmedi. Sürekli arıyor, bana tecavüz ediyordu. Ben bu duruma dayanamayıp aileme anlattım.”

KIZIN ARKADAŞI DA TUTUKLANDI

Bu ifade üzerine polisler genç kızın erkek arkadaşı Tolga Y. ve telefon tamircisi 36 yaşındaki Coşkun Ü."yü yakalayarak gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Küçük kızın alınan doktor raporunda ise fiili livataya uğradığı belirlendi.

hurriyet



Bu haber 510 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,217 µs