En Sıcak Konular

Bunlar halk düşmanı!

20 Ağustos 2008 12:05 tsi
Bunlar halk düşmanı! Ergenekon davası'nın iddianame delilleri arasında yer alan telefon kayıtları, ulusalcı gazeteci Güler Kömürcü'nün faaliyetlerini de deşifre ediyor.

Bakın dinlemeye takılan konuşmalarında ulusalcı gazeteci Kömürcü Türk Ulusuna ne tür hakaretlerde bulunuyor.

Ergenekon soruşturması kapsamında dinlemeye takılan telefon görüşmelerinde akıl almaz diyaloglar yer alıyor. Soruşturma sırasında göz altına alınıp, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan gazeteci Güler Kömürcü ile ceza evindeyken evlendiği aynı davanın tutuklu sanığı emekli Binbaşı Zekeriya Öztürk arasındaki konuşmalar şok niteliğinde detaylar içeriyor.

VATANDAŞLIKTAN ÇIKMA PLANLARI

Konuşmalardan anlaşılan 22 Temmuz seçimleri sonrası istedikleri siyasi tablonun oluşmaması sözde ulusalcı kadroyu çok kızdırmışa benziyor. Artık Türkiye'de yaşanamayacağını düşünen ulusalcılar Türk vatandaşlığından çıkarak yurt dışına yerleşme planları yapıyorlar.

GÜLER KÖMÜRCÜ: Halk düşmanı oldum ben, İtalya'da yaşamak istiyorum hadi evlenelim burada yaşayalım... Mehmet ben Türkiye'ye aitlik duygumu kaybettim.

M. ZEKERİYA ÖZTÜRK: Ben dilekçemi hazırladım. Hukuk dilekçem hazır şu an hukuk kısmı bitsin vatandaşlıktan çıkmak için dilekçemi göndereceğim.

Halka düşman olduğunu söylemekten çekinmeyen sözde vatansever gazeteci Güler Kömürcü, İbrahim isimli bir kişiyle konuşmasında da Türk milletinden "güruh" olarak bahsediyor.

GÜLER KÖMÜRCÜ: İbrahimciğim bak herkes aynı şeyi söylüyor. Benim de misyonum bu. bugünlerde sen milleti ayıltmaktan vazgeç, o güruh. Ben kime yazıyorum benim yazımı güruh anlar mı?

İBRAHİM: Anlamaz. Muhtemelen bana yazıyorsun...

GÜLER KÖMÜRCÜ: Eee sana uyan diyorum ben de zaten. Sen güruhu boşver.

GÜLER KÖMÜRCÜ: Sana ne halktan ya, çok affedersin yani bu işçi partisi olabilirsiniz ama halk beni hiç ilgilendirmiyor. Yüzde 5 ilgilendiriyor.

İBRAHİM: Ya evet bende onun için..

GÜLER KÖMÜRCÜ: Boş ver sen güruh'u sen güruh ile ne olmuş hiç önemli değil. Sen önemli yerdesin, ben önemli yerdeyim... Halktan bana ne ben halka yazı yazmıyorum ki size yazı yazıyorum ben.

İstediği yönde hareket etmeyen millete hakaretlerini çekinmeden sürdüren Kömürcü, daha da ileri giderek ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor.

VATANSEVER Mİ, HALK DÜŞMANI MI?

GÜLER KÖMÜRCÜ: Göreme, Kayseri, Nevşehir ve Niğde'yi gezdim, iş için de gezdim yani araştırma yaptım ve dört kere taciz beş kere tecavüzlük atlattık korumalı olmamıza rağmen.

M. ZEKERİYA ÖZTÜRK: Allah Allah.

GÜLER KÖMÜRCÜ: Halkı o kadar kıro tabi canım o kadar aşağılık, vatandaş o kadar iğrenç o kadar pislik ki sana anlatamam...

samanyolu haber



Bu haber 416 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,275 µs