En Sıcak Konular

CHP'li Sevingen kimi dövdü?

24 Ağustos 2008 10:09 tsi
CHP'li Sevingen kimi dövdü? CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal´ın katılımıyla gerçekleştirilen İzmir'deki açılış töreninde bakın neler yaptı:

CHP'li Sevigen'in tartıştığı sunucu sinir krizi geçirdi!
 
CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen´le törenin sunucusu Erhan Öner arasında yumruklaşmaya varan tartışma yaşandı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal´ın katılımıyla gerçekleştirilen, Bornova Belediyesi tarafından Çamdibi semtinde yaptırılan kapalı pazar yeri ve Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri´nin açılış töreninin ardından CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen´le törenin sunucusu Erhan Öner arasında yumruklaşmaya varan tartışma yaşandı. Sevigen´in, töreni kısa tutmadığı, uzamasına neden olduğu ve törene katılanlar arasında kendi ismini anons etmediği iddiasıyla Öner´in üzerine yürüyerek, ağır küfürler ettiği öne sürüldü. Öner´in de buna cevap vermesi ile tartışmanın büyüdüğü, özel güvenlik görevlerinin de Öner´i tartakladığı iddia edildi. Yaşanan tartışmaların ardından Öner ağır bir psikolojik tramva geçirerek İzmir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi´ne kaldırıldı. İzmir´deki yerel televizyonlarda ve Büyükşehir Belediyesi´nin açılış törenlerinde sunuculuk yapan Öner´in durumun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yadan Mehmet Sevigen, olayla ilgili sorusu üzerine, Öner´i Deniz Baykal´ın programının uzamaması, iki nikaha yetişecek olması nedeniyle töreni uzatmamasını konusunda uyardığını söyledi. Ancak, Öner´in buna uymadığını belirten Sevigen,``Kendisine sunuculuğu öğretemeyeceğimi söyledi. Gergin bir hali vardı. Biz bunları konuşurken, bazı CHP´liler müdahale etti. Ben küfür ettmedim. Tartaklamadan da haberim yok. Gerekirse kendisini hastanede ziyaret ederim. Yanlış bir anlamadan kaynaklandı'' dedi.

BAYKAL´DAN ÇİFTE ŞAHİTLİK
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İzmir ziyaretinde ardı ardına CHP´li iki belediye başkanının oğullarının nikahlarına şahitlik yaptı. Baykal önce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur´un oğlu Uras Batur´un Princess Otel´de düzenlenen nikah törenine katıldı. Hayatını Gizem Demirkalkan´la birleştiren Uras Batur´un nikah şahitliğini, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, TBMM Başkan Vekili Şükran Güldal Mumcu, Grup Başkan Vekili Kemal Anadol, İzmir İl Başkanı Kemal Karataş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sanatçı Yavuz Bingöl ve Sedat Akdemir yaptı. Dokuz yıldır belediye başkanlığı yaptığı ve şu ana kadar bine yakın nikah kıydığını belirten Başkan Batur, ``Bu bambaşka bir nikah töreni. Kendi oğlumun nikahını kıyacağımı hiç düşünmemiştim. İki oğlum var. Artık bir de kızım oldu. Umarım hayat boyu mutlu olurlar. En zor nikahım'' dedi. Nikah törenin ardından Baykal, evlilik cüzdanını geline verdi. Baykal, böyle bir nikaha katılmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Baykal, genç çifte mutluluklar diledi.

HELİKOPTERLE İKİNCİ NİKAHA GEÇTİ
Baykal, daha sonra Balçova´dan helikopterle Karşıyaka´ya geçerek Kapalı Spor Kompleksi içindeki, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevet Durak´ın oğlu Burak Ali Durak´ın nikahına geldi. Cevat Durak, oğlu Burak Ali ile Sedef Gündüç´ün nikahlarını kıydı. Nikahın şahitliklerini Deniz Baykal, CHP Genel Başkanı Yardımcısı Bihlun Tamayligil, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, İzmir milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Başkanı Kemal Karataş yaptı. Cevat Durak, çocukların büyüdükten sonra evden ayrılmasının hüzün verdiğini, ancak ülkesine yararlı gençlerin mutluluğunun, kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.
Baykal, nikah cüzdanını geline verdikten sonrak yaptığı konuşmada, ``Daha önce Burak Ali´nin sünneti için İzmir´e geldim. Şimdi de nikahında şehitlik yaptım. Bu çok büyük mutluluk. Durak, kızını da oğlunu da kendisi evlendirdi. Cevat Durak´a başka çocuğu olup olmadını sordum. Olmadığına göre artık kendisinin belediye başkanlığı döneminin sona erdiğini söyledim. ``Torun, torun'' diye Durak´ın kızı Elif´in çocuğunu hatırlatanlar oldu. Evet, başkanlık herhalde devam ediyor'' dedi. Baykal, genç çifti tebrik ettikten sonra geline altın bilezik taktı.

milliyet



Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,824 µs