En Sıcak Konular

Erdoğan: Menfaat umanlar uzak dursun

24 Ağustos 2008 15:00 tsi
Menfaat şebekelerine yer vermeyeceklerini belirten Erdoğan, bu konuda kararlı olduklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Menfaat şebekelerine aramızda asla yer vermeyeceğiz. Bu konuda kararlı olacağız, sağlam olacağız" dedi.

Erdoğan, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen, AK Parti Rize Merkez İlçe Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, 22 Temmuz seçimlerinde halkın kendilerini mahcup etmediğini, partisinin 80 ilden milletvekili çıkardığını belirterek, "İşte milletle uzlaşma budur. Anamuhalefet diyor ki, 'Efendim AK Parti uzlaşılmaz bir parti'. Uzlaşılmaz olan sensin... Eğer uzlaşma arıyorsan çık, milletten uzlaşmanın notunu al. Biz 22 Temmuzda bu notu aldık" dedi.

Erdoğan konuşmasında, Rize'deki doğal güzelliklerin çarpık yapılaşma nedeniyle tehdit altında olduğunu anlatarak, yayların elden gittiği endişesini taşıdığını söyledi.

Halkın bu konuda duyarlı olması gerektiğini ve her şeyi devletten beklememesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Beton yığınlarını biz zaten farklı yerlerde görüyoruz ama yaylalarda görmek istemiyoruz.Çevreye saygı denilen bir şey var bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Her ne kadar bazı yayın organlarında, Başbakan ile ilgili olarak çevreye saygı noktasında, ilgisi alakası olmayan benden önceki yönetimler döneminde kurulmuş olan bazı balık çiftlikleriyle ilgili fatura kesmeye çalışanlar varsa da bugün kadar sesiniz neredeydi? Ne yaptınız? Ama bugün bizim sesimiz çıkıyor da onları düzenlemeye çalışıyoruz. Ama bizim attığımız adımlardan haberleri yok ki 'AK Parti'ye vuralım da ne olursa olsun.' Dertleri bu. Onlar yapıldığı zaman, kurulduğu zaman neredeydiniz? Çevreciysem, yine iddialı konuşuşuyorum; evet, ben çevreciyim. Benim iktidarım çevreci. Bu çevreciliği her alanda savunuyoruz" dedi.

aa



Bu haber 639 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,421 µs