En Sıcak Konular

Erdoğan'a büyük gözaltı!

26 Ağustos 2008 13:49 tsi
Erdoğan'a büyük gözaltı!
Veli Küçük'ün evinde çıkan dokümanlar, örgütün bir marifetini daha belgeledi!

İddianamede, Ergenekon terör örgütünün kurucusu ve lideri olmakla yargılanan emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ten çıkan "ilginç belgeler" şok etmeye devam ediyor.

ERDOĞAN'A YAKIN TAKİP!
Dehşete düşüren arşiv tutanakları Ergenekon sanıklarının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu ile ne denli yakından ilgilendiklerini gösteriyor. Küçük'ten çıkan belgelerdeki "Erdoğan'ın hastane raporları ve reçeteleri", Ergenekon'un Başbakan üzerine yaptığı "korkunç planlar nelerdi" sorusunu akıllara getirdi.

"ECEVİTLEŞTİRME PLANI"
Samanyolu Haber, 12 Ağustos 2008'de Ergenekon İddianamesi'nin delilleri arasında yer alan bir telefon kaydını yayınlamıştı. Dinlemeye takılan görüşmede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu detayları ile konuşuluyor ve Başbakan'ın zehirlenerek "Ecevitleştirilmek" istendiği şeklinde yorumlar yapılıyordu..

İŞTE "ERDOĞAN'I BİTİRME" PLANI
İddianame delillerinde yer alan belge, eski Başbakan Bülent Ecevit ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ortak bir operasyona maruz bırakılmak istendiği şüphesini gündeme getirdi.

 

Ergenekon İddianamesi'nin delil klasörlerinde şaşırtıcı belgeler ve bilgiler yer alıyor. 427 no.lu klasörde yer alan bir telefon kaydı, Ergenekon sanıklarının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu ile ne denli yakından ilgilendiklerini gösteriyor.

ERDOĞAN'A YAKIN TAKİP
"Açık istihbarat com" adlı internet sitesinin sahibi ve Ergenekon'un tutuklu sanığı Behiç Gürcihan'ın, Süleyman isimli şahısla yaptığı telefon görüşmesi üzerinde durulmaya değer detaylar içeriyor.

Süleyman: Ya abi Başbakanı zaten zehirlemişler. Bugün çocuklar yanımdaydı, şimdi arıyorlar " abi neredeyse kulağı duymuyor diyorlar "ya

B. Gürcihan: Hadi ya... Kim zehirliyor?

Süleyman: Valla abi sen daha iyi bilirsin ben ne bileyim abi

Başbakan Erdoğan'ın rahatsızlanarak, hastanede tedavi gördüğü döneme ilişkin bu konuşmada, Eski Başbakan Bülent Ecevit'in de adı geçiyor.

B. Gürcihan: Adamı "ecevitleştirdiler" yalnız Süleyman

Süleyman: abi valla

B. Gürcihan: Zehir mehir bilemem ama Ecevitleştirdiler yani... Bence art niyetli Süleyman. Yani tam Ecevit sürecine girdi

Ergenekon iddianamesinde ortaya çıkan bu belgelerde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eski Başbakan Bülent Ecevit'in isimlerinin sağlık problemleri ile anılması ilginç bir "bağlantı" olarak değerlendiriliyor.

BAŞBAKAN'A ERGENEKON MARKAJI
Ergenekon soruşturması kapsamında aranan AK Parti eski Milletvekili Turhan Çömez'in de, geçmişte Özel Kalem Müdürü ve özel doktoru olarak Başbakan Erdoğan'ın en yakınındaki isim olması, önemli bir ayrıntı olarak beliriyor.

ECEVİT'İN DURUMUNA BENZETME
Eski Başbakan Bülent Ecevit'in rahatsızlığı döneminde Prof.Dr. Mehmet Haberal'ın sahibi olduğu Başkent Hastanesi'ne yatırıldığı biliniyor. Hastane'nin kurucusu ve Başhekimi Prof. Haberal'ın ise tanıdıkları arasında Ergenekon Terör Örgütü operasyonu kapsamında tutuklanan çok sayıda kişi bulunuyor.

Mehmet Haberal'ın, Ergenekon'un tutuklu sanıkları Şener Eruygur, Hurşit Tolon ve İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek gibi isimlerle birlikte çeşitli toplantılara katıldığı Ergenekon iddianamesinde de yer alıyor.

Bülent Ecevit'in tedavi gördüğü dönemde, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nin, zamanın Başbakanı hakkında "İş göremez" raporu düzenleyeceği yönünde medyada çeşitli haberlerin yer almıştı. Bu haberler üzerine Ecevit apar topar Başkent Hastenesi'nden çıkartılmıştı. Merhum Başbakan'ın sağlık durumunda hastaneden ayrıldıktan sonra bir düzelme olduğu gözlemlenmişti.

samanyolu haber



Bu haber 488 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,730 µs