En Sıcak Konular

Bank Asya'dan bir ilk daha

26 Ağustos 2008 17:09 tsi
Bank Asya adını verdiği 1. lig'e desteğini sürdürüyor; Bank Asya 1. Lig'de yer alan 12 takıma sponsor oldu.

Geçtiğimiz sezon ortasından itibaren isim sponsoru olduğu 1. Lig'de takımlara maddi kaynaklar oluşturan Bank Asya, yine 1. Lig'de mücadele eden Altay, Boluspor, Diyarbakır, Giresunspor, Güngören Belediyespor, Karşıyaka, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor, Malatyaspor, Orduspor, Sakaryaspor ve Samsunspor'a sponsor oldu.

Bank Asya'nın merkez binasında düzenlenen imza törenine Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Büyükateş ve 12 takımın başkanları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca, ''Türk futbolunun gelişimi adına asıl itici güç şehir takımlarımız ve onların taraftarlarıdır. biz böylesine çekişmeli, hedefleri bol ve geniş bir coğrafyaya yayılmış bir organizasyona sponsor olmaktan ve de ligimizde mücadele eden 18 takımımıza destek vermekten dolayı büyük bir gurur yaşıyoruz.'' dedi.

Türkiye'de ilk kez uygulanacak sponsorluk modelinde tüm kulüplere eşit olarak ödenen miktarın ve sportif başarı ödüllerinin dışında, futbolun taraftarlar ile daha güzel olduğu felsefesinden yola çıkarak stadyumlardaki taraftar sayısına endeksli prim sistemi ile kulüplere ek gelir sağlanacağı da belirtildi.

2007-2008 sezonunda futbol tarihinde ilk kez İstanbul'da oynanan ve 30 bin kişi gibi rekor düzeyde katılımla Play-off final organizasyonunu Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte gerçekleştiren Bank Asya, 2008-2009 sezonunda da yeni sponsorluk paketi ile Bank Asya 1. Lig'in marka değerini yükseltmeye ve Türk futboluna hizmet etmeye devam edeceği ifadelerine yer verildi.

Geçmiş sezonların aksine yeni sezonda birçok Bank Asya 1. Lig takımının formasında birden fazla sponsor reklamı bulunacak olmasının, Bank Asya 1. Lig'in marka değerinin her geçen gün daha da arttığının belli başlı göstergesi olduğunu vurgulayan Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca, Türk Futboluna katkılarının devam edeceğini de belirterek, özellikle Bank Asya 1. Lig'indeki şehir takımlarının maçlarına giden taraftar sayısının Turkcell Süper Lig ortalamasının çok üstünde olduğunu söyledi.

Bu arada 12 kulübün başkanı hep beraber sponsorluk anlaşmasına imza attı. Takımların formalarını giyen gençlerde birlik ve beraberlik gösterisi yaptı.

CİHAN



Bu haber 496 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,221 µs