En Sıcak Konular

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi vizesi arıyor

27 Ağustos 2008 09:45 tsi
Deplasmanda elde ettiği 2-2’nin avantajı ile sahaya çıkacak olan Kanarya, 1-1 ve 0-0’da bile tur atlayacak... 3-3 ve daha gollü beraberlikle ve yenilgi halinde ise Fener rotayı UEFA’ya çevirecek.

Hedef, 6. kez lige girmek


KANARYA, Partizan karşısında Şampiyonlar Ligi vizesi için sahaya çıkacak... Sarı-Lacivertli ekibin daha önce 5 kez yer aldığ Devler Ligi’nde 6. kez yer alması bu akşam 21.00’de oynanacak maçta galibiyetin yanı sıra Partizan ile 0-0 ya da 1-1 berabere kalması yetecek. 3-3 gibi gollü beraberlikler rakibe yarayacak. Elenen takım yoluna UEFA Kupası’nda devam edecek.


50. galibiyetin eşiğinde


FENERBAHÇE, Avrupa kupalarında bugüne kadar 145 maç oynadı. Bunların 49’unu kazanırken, 23 beraberlik, 73 de yenilgi aldı. 179 gol atarken, kalesinde 243 gol gördü. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalarak tarihinin en büyük başarısını kazanan Kanarya, bu yıl daha da önemli başarılara imza atmak istiyor.


Aragones: Avrupa çok farklı


FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, Gaziantepspor yenilgisine atıfta bulunarak, Turkcell Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi’nin çok farklı kulvarlar olduğunu, takımının Partizan karşısında sahaya çok farklı bir konsantrasyonla çıkacağını söyledi.

İspanyol çalıştırıcı, ‘Şampiyonlar Ligi’nin havası bambaşkadır. Bu yüzden, Gaziantepspor yenilgisi ile burası arasında bir bağlantı kurmamalıyız. Benim derdim, Fenerbahçe’nin maçı alması için ne yapması gerektiği... Bunun için kafa yoruyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz. Cezalı ve sakatların yerine oynayacak arkadaşlar, onların boşluğunu hissettirmeyecek güçteler. Sistem çok önemli değil. Önemli olan, hangi oyuncuların sahada neler yapacağı’ diye konuştu.

Futbolculardan Lugano, Partizan karşısında hataları sıfıra indirmeleri gerektiğini belirtirken, Emre Belözoğlu da ‘Umarım her şey bizim adımıza iyi geçer. Başaracak gücümüz var’ ifadesini kullandı.


Fenerbahçe çöktü


Partizan maçında Semih, Edu ve Selçuk forma giyemeyecek. 3 önemli asından yoksun Sarı-Lacivertli takımın bu durumuna karşılık Partizan’ın 5 eksiği iyileşti


KANARYA ile Partizan arasındaki tur savaşında ibre döndü. Deplasmandaki ilk maçta Fener sahaya ideale yakın bir takım sürmüştü.

Ancak bu zorlu sınav öncesinde, Kanarya’da Semih, Edu ve Selçuk forma giyemeyecek. Edu 4, Selçuk 2 hafta takımdan ayrı kalacak. Semih, İstanbul BŞ maçına yetişecek. Partizan’a karşı Selçuk’un yerine Maldonado, Edu’nun yerine Yasin 11’e girecek. Aragones sahaya tek forvetle çıkacağı için Semih zaten yedek kalacaktı, ancak İspanyol hoca golcüyü, ikinci yarıda sahaya sürme şansını kaybetti. Fener’de bu sıkıntı yaşanırken, Partizan’da ise ilk maçta oynamayan Tocic, Fejsa, Jovanovic, Zuca ve Moreira hazır durumda...


Aurelio’yu istemiyoruz


star’ın dediği oldu... Bir süredir bütün basın, Aurelio’nun Fener’e geri döneceğini, Sarı-Lacivertliler’in yıldız futbolcuyu almak için harekete geçtiğini yazmıştı. Ancak star, Aurelio’nun geri gelmeyeceği konusundaki ısrarını sürdürdü ve haklı çıktı.

Fenerbahçe Kulübü dün şu açıklamayı yaptı: ‘Aurelio’nun Betis’e gitmesiyle ilgili FIFA’nın verdiği karar bize ulaştı. Bu futbolcuya geçmiş hizmetleri için teşekkür ettik. Artık arkaya bakmadan, ileriye yürümek gerekiyor. Her futbolcunun yeri dolar.’


Listede iki Hollandalı

 

FENERBAHÇE için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Sarı-Lacivertliler’in şimdi de iki Hollandalı futbolcu ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Hollanda’nın ciddi gazetelerinden De Telegraaf, Kanarya’nın Hamburg’da forma giyen Nigel de Jong ile Valencia’da oynayan Hedwiges Madura’yı gündemine aldığını yazdı. Haberde, Hamburg ile sözleşmesi süren Jong’un 2 milyon euroya serbest kalacağı belirtildi. Bonservisi 4 milyon euro olan Madura için Fener’in 3.5 milyon teklif ettiği, futbolcuya ise seneliği 1.5 milyon eurodan 3+1 yıllık teklif götürüldüğü kaydedildi.

star



Bu haber 421 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,985 µs