En Sıcak Konular

Aslan'ı yıkan sebepler

28 Ağustos 2008 09:54 tsi
Bu hatalar Devler Ligi hayalinin sonunu getirirken tek teselli Baros ve yeni kupa.

Evinde 2-2 berabere kaldığı S.Bükreş’e dışarda da yenilen Cim-Bom, Şampiyonlar Ligi defterini kapattı. G.Saray Avrupa macerasına UEFA Kupası’nda devam edecek.

Steaua Bükreş deplasmanında mutlak galibiyet veya 2- 2'den farklı beraberliğe ihtiyacı olan G.Saray karşılaşmaya rakibine nazaran hızlı başladı. Öyleki daha 5. dakikada Lincoln'ün kullandığı serbest vuruşta Nonda'nın kafayla indirdiği topa Kewell'ın şutu üst direkten döndü. İlk yarı golsüz sona ererken ikinci yarı G.Saray için hiç iyi başlamadı. 53'te sol kanattan yapılan ortaya Artura'nın kafa vuruşunda top direkten döndü.

YENİ HEDEF UEFA

Radoi'nin savunmanın arasına attığı topta neredeyse 1 metre ofsaytta olan Nicolita, Aykut'la karşı karşıya golünü attı. Hakem geçerli saydı ve 56. dakikada 1-0 geriye düşen G.Saray'ın tur umutları da bu golle iyice azaldı. Bu dakikadan sonra G.Saray iki gol için asılsa da başarılı olamadı ve Şampiyonlar Ligi rüyası bitti. Yaklaşık 10 milyon euro'luk bir gelire de veda eden Sarı-Kırmızılılar, Avrupa'da yoluna UEFA Kupası'nda devam edecek.

iTALYAN MAFYASI YAKTI

G.Saray’ın Bükreş’ten hüsranla ayrılmasında en önemli etkenlerden biri de İtalyan hakemin kötü yönetimiydi. G.Saraylı oyuncuların yaptığı sertlikleri anında cezalandıran İtalyan hakem, Steaua Bükreş’in yaptığı benzer sertlikteki faullere ise çoğu zaman düdük bile çalmadı. Ancak İtalyan hakemlerin en büyük hatası Nicolita’nın golünde oldu.

HATALI TAÇTAN OFSAYT GOLÜ

G.Saray’ın gol için yüklendiği sırada top Bükreşli oyuncunun kafasından sekip taca gitti. Orta hakem tacı vermedi, gelişen atakta bu kez hem orta hakem hem de yan hakem açık şekilde ofsayt pozisyonunda olan Nicolita’yı görmezden geldi. Bu oyuncunun attığı gol G.Saray’ın kazanma azmini de kırdı.

G.SARAY’IN TESELLiSi BAROS ŞOV VE UEFA

Tarihinin en önemli yıldızlarını kadrosuna katan G.Saray’da bugün bir büyük golcü daha İstanbul’a gelecek. Kariyeri başarılarla dolu Çek oyuncu Milan Baros’un İstanbul’a gelişi sırasında taraftarların görkemli bir şov hazırlaması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi’nden elenen Sarı-Kırmızılılar’ın buna rağmen Baros’la moral depolamaya çalışacakları belirtiliyor. Baroş’un daha sonra tesisleri gezip medya önünde sözleşme imzalayacağı da bildirildi.

UEFA FİNALİ F.BAHÇE STADI’NDA

G.Saray’ın bir başka tesellisi ise UEFA Kupası’nda Avrupa macarasının devam edecek olması. G.Saray kupayı kazandığı 2000 yılında da Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmış ancak grubunda 3. olarak UEFA’ya gitmişti. Sarı-Kırmızılılar, bu sezon da UEFA’da ter dökecek. İyi bir kadro oluşturan G.Saray’ın amacı ikinci kez bu kupayı müzesine taşımak. UEFA Kupası finalinin bu sezon F.Bahçe Stadı’nda yapılacak olması da ayrı bir anlam taşıyor.
 
bugün



Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,649 µs