En Sıcak Konular

Gözler Erbakan Hoca'ya çevrildi

28 Ağustos 2008 17:29 tsi
Cezası Gül tarafından affedilen Erbakan Hoca Ankara'ya geliyor. Hem AK Parti başka olmak üzere siyasi partilerin hem de SP genel başkan adaylarının gözü 'Yaşlı Kurt'a çevrilmiş durumda.

'Kayıp Trilyon Davası'ndan ev hapsi cezasına çarptırılan eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan Cumhurbaşkanı Gül tarafından affedilmesinin ardından Ankara'ya geliyor. Altınoluk'taki evinde cezasını çeken Necmettin Erbakan'ın yarın gece saat 23.30'da Ankara'ya geleceği öğrenildi.

SİYASETE MÜDAHİL OLACAK

AK Partili kurmayların gözü Hoca üzerinde. 22 Temmuz seçimleri öncesinde, ilerlemiş yaşına rağmen, meydanlara inerek AK Parti'ye karşı en sert muhalefeti yapan Erbakan'ın cezasının affedilmesinin ardından siyasi arenada nasıl bir rol oynayacağı merakla bekleniyor. Hoca'nın yerel seçimler öncesinde de yine Saadet Partisi adına meydanlara inebileceği belirtiliyor.

KURTULMUŞ MU, GÜNDOĞAN MI?
 
Erbakan'ı sadece AK Parti kurmayları yakından takip etmiyor. Recai Kutan'dan boşalacak SP Genel Başkanlığı için Numan Kurtulmuş'la, Mete Gündoğan'ın ismi geçiyor. Her iki ismin de gözü Hoca'nın üzerinde. SP tabanı ile GİK üyelerinin ve il başkanlarının büyük çoğunluğu Kurtulmuş'un Genel Başkan olmasını istiyor. Ancak genel başkanlıkta Hoca'nın kimi işaret edeceği de büyük önem taşıyor. Hoca'nın işaret edeceği adayın Saadet Partisi'nin yeni genel başkanı olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.


KURTULMUŞ'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Adaylığını açıklamamakla birlikte SP'nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Numan Kurtulmuş geçtiğimiz günlerde Erbakan'nı Altınoluk'taki evinde ziyaret etmiş ve bir süre görüşmüştü. Yapılan görüşmede Hoca'nın uzun süredir 'bekle' dediği Numan Kurtulmuş'a Saadet Partisi'nin başına geçmesi konusunda 'Yeşil ışık' yaktığı iddia edilmişti.
 
8 sütun



Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,597 µs