En Sıcak Konular

Polat, taraftardan özür diledi

28 Ağustos 2008 19:17 tsi
Adnan Polat, 'Taraftara özür borçumuz var bunu da Kadkıöy'de UEFA'yla affettireceğiz' dedi. Polat'ın Lincoln ve Skibbe ile ilgili diyecekleri de vardı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Steaua Bükreş'e elenmelerinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'ne katılamadık, bizim için çok kötü ve son derece başarısız bir netice. Camiamızı ve taraftarlarımız üzdük, onlardan özür dileriz'' dedi.

Adnan Polat, Milan Baros'un imza töreni öncesi ve sonrasında iki bölüm halinde düzenlediği basın toplantısında, hiç beklemedikleri bir sonuç aldıklarını kaydederek, ''Şampiyonlar Ligi'ne katılamadık, bu bizim için çok kötü ve son derece başarısız bir netice. Bu aldığımız neticeyle camia ve taraftarımızı üzdük. Kendilerinden özür diliyoruz. Bizden çok daha üstün bir takıma yenilseydek, mazeretimiz olabilirdi ama Galatasaray'ın yarısı kadar olabilecek bir takıma elendik. Bu bizi daha da üzdü'' diye konuştu.

''HEDEF, KADIKÖY'DE FİNAL''

Galatasaray yönetiminin başarısızlıkta da başarıda da birlikte olduğunu ifade eden Polat, ''Başarı varsa bu camia ve yönetimin, başarısızlık da yönetimindir'' dedi.

Polat, şöyle konuştu:

''Uzun bir maratondayız, bu maratonda kazalar olabilir. Futbol süprizlerle dolu bir oyun. Bizim için de alınan sonuç çok süpriz oldu. İnşallah böyle kazalara bir daha rastgelmeyiz. Futbolun ilahları bizi bazı yönlere kanalize edebiliyor. Galatasaray'da hedefler bitmiyor. UEFA'da mücadele edeceğiz, aklımızdan, hedef olarak Kadıköy'de finali oynamak geçiyor. İnşallah oynayacağız. Yeni hedefimiz bu. Şartlar bizi buraya getirdi. Kadıköy'de final oynamak bizim için çok anlamlı olur. İnşallah oralara geliriz.''

''SKIBBE'NIN ARKASINDAYIZ''

Polat, yönetim olarak teknik direktör Michael Skibbe ve yardımcılarının arkasında olduklarını söyledi.

Skibbe'nin sözleşmesine son vermelerinin söz konusu olmadığını vurgulayan Polat, ''Biz, yönetim, teknik heyet ve futbolcu bazında başarısızlığın nedenlerini irdeleyeceğiz, kendimize ders çıkarmaya çalışacağız. Skibbe ve yardımcıları görevlerinin başında ve biz yönetim olarak arkasındayız, onlarla birlikteyiz. Medyanın yaptığı eleştirileri doğal kabul ediyorum, içlerinde bazılarının yararı olacağını da düşünüyorum, ama amacını aşanlar olursa tepki de göstereceğiz'' diye konuştu.

''KEŞKE BAROS DAHA ÖNCE GELSEYDİ''

''Transferde geç kalınması bu sonucu getirmiş olabilir mi?'' biçimindeki bir soruyu Polat, ''Biz de transferleri en hızlı şekilde yapmayı arzu ediyoruz. Aylar sürüyor bazen. Baros'un transferi 3 aylık çalışmayla gerçekleşti. Keşke yetişseydi. Bu, kontrolümüzde olan birşey değil ama şartları zorlayarak bu transferleri yaptık, onun için zaman aldı'' diye yanıtladı.

''LİNCOLN'DEN BEKLENTİM DAHA YÜKSEK''

Polat, Lincoln ile ilgili bir soru üzerine de, ''Benim Lincoln'den beklentim çok daha yüksek. Kapasitesi daha fazla bir oyuncu, ama henüz bu kapasitesini sahaya yansıtmadı'' diye konuştu.

Galatasaray'ın en ufak başarısızlığının, kendilerini üzdüğünü belirten Polat, ''Beklentimiz çok yüksek ve bu beklentileri karşılayamamak bizi üzüyor ama futbolda herşey olabiliyor. Dünyanın en iyi 11 oyuncusunu biraraya getirerek en iyi takımı kuramıyorsunuz. Futbolun güzelliği de bu. Bazen kaybedebiliyorsunuz. Biz bunları daha önce de yaşadık'' dedi.

aa



Bu haber 610 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,968 µs