En Sıcak Konular

Fenerbahçeli yöneticilerin grup yorumu...

29 Ağustos 2008 09:18 tsi
Fenerbahçeli yöneticilerden kura sonrası ilk değerlendirmeler...

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Arsenal, Porto ve Dinamo Kiev ile eşleşmesinden sonra sarı lacivertli yöneticiler grubu değerlendirdi.


MOSTUROĞLU: BURADAKİ MAÇLARI KAZANIRSAK ÇIKARIZ


Asbaşkan Şekip Mosturoğlu kurayla ilgili olarak, "Şampiyonlar Ligi'nin son 4-5 yılında hemen hemen hep aynı takımlar katılıyor. Fenerbahçe iki yıldır gruplara kalıyor. Geçtiğimiz yıldaki başarımıza bakılırsa kolay diye bir grup olmadığını görebilirsiniz. Taraftarımızın desteğiyle buradaki maçları kazanırsak gruptan çıkarız. Josico, Aragonies'in listesinde verdiği bir oyuncuydu. Gereken transferi yapmış olduk. Villarreal'de kaptanlık yapmış Avrupa Ligi tecrübesine sahip. Transferin gerçekleşmesi anlamlı bir hal aldı" dedi.


USLU: 3 MAÇI ALIRSAK BİR ÜST TURA ÇIKARIZ


Asbaşkan Mahmut Uslu ise, "Şampiyonlar Ligi'nde hangi gruba kalırsanız kalın, önemli elit takımlarla karşılaşıyorsunuz. Karşımıza geçen yıl da önemli takımlar çıktı. Geçen yıl çeyrek finalde elendik. Aldığımız oyuncularla başarı kazanacağımıza inanıyorum. Bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum. Takımımız bu gruptan çıkabilecek güçte. En zor maç dünkü maçtı. Kendi sahamızda 3 maçı alırsak bir üst tura çıkarız. Rakiplerimiz stadımızın atmosferini görünce şaşırıyorlar. Rakiplerimizin hepsini kendi sahamızda yenmeliyiz. Bu seyirciyle yeneriz. Şu sıralarda sakatlıklarla uğraşıyoruz. Hocamızın istediği bir oyuncu da transfer ettik. Josico, defansif orta saha. Önemli yerlere geleceğimize inanıyoruz. Bu gruptan çıkıp ilerlememize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.


BALLI: BİZ BU TURU GEÇERİZ


Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı da, "Fenerbahçe bir dünya markası. Porto, Arsenal ve D.Kiev'i çok yakından tanıyoruz. Çok iyi çalışırsak, futbolcularımızın konsantrasyonları en üst seviyede olursa, geçen yılki başarımızı yakalayacağımıza inanıyorum. Biz bu turu geçeceğiz. Fenerbahçe'nin ismi dünya futbolunda bir yere oturdu. Uzun yıllardır yapılan yatırımlar bunun nedeni. Rakiplerimiz rahat değil. Ciddi bir rakip olduğumuzu biliyorlar. Büyük takım küçük takım diye bir şey yok. Geçen seneki başarıları yakalamak için çalışacağız" dedi.

bugün



Bu haber 462 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,657 µs