En Sıcak Konular

'Ben öldürmedim eşi öldürdü'

29 Ağustos 2008 14:58 tsi
Bolu'da pazatesi günü sabaha karşı evinde kalbinden bıçaklanarak öldürülen İl Genel Meclisi üyesi CHP'li 56 yaşındaki Fahrettin Tanyar'ın katil zanlısı 38 yaşındaki Mehmet Çiçek, bugün Elazığ'da polise teslim oldu. Çiçek ilk ifadesinde cinayeti kendis

Cinayetten sonra gözaltına alınan ve sorgusununardından ‘tasarlayarak cinayete iştirak’ suçlamasıyla tutuklanan ölen Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar, cinayeti sevgilisi Mehmet Çiçek'in işlediği söyleyince polis bu kişinin peşine düştü. İnternette tanıştığı Serap Tanyar'la birlikte olmak için sık sık Çorlu'dan Bolu'ya geldiği saptanan Mehmet Çiçek, gidebileceği her yerde arandı, ancak bir türlü yakalanamadı.

AVUKATIYLA GELİP TESLİM OLDU

Mehmet Çiçek, bu sabah yanında Elazığ Barosu avukatlarından İbrahim Gök’le birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.
Memleketi Elazığ'a dün akşam geldiğini ve babasının oturduğu Demirtaş Köyü’ne gittiğini söyleyen Mehmet Çiçek, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde verdiği ifadede, cinayeti işlemediğini ileri sürdü.

Mehmet Çiçek, “Beni Serap Tanyar çağırdı. Evine gittimde eşi ölmüştü. Ben evden ayrıldım, daha sonra Serap açık camdan silahı bana attı. Ben de silahı aldım attım, daha sonra ayrıldım. Adımın cinayet olayına karıştığını duyunca geldim memleketimde teslim oldum” dedi.

3 AY ÖNCE EVLENMİŞ

Bugün Elazığ'da polise teslim olan Mehmet Çiçek'in aranması sırasında, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde oturan 3 ay önce evlendiği eşi ve kayınvalidesinin ifadesine başvuruldu.

Çerkezköy'de işçi olarak çalıştığı bir tekstil fabrikasından ayrılan ve işsiz olduğu belirtilen Mehmet Çiçek'in, kendisini mühendis olarak tanıtarak 3 ay önce T.Ç. ile evlendiği ortaya çıktı. Polise verdiği ifadede, eşi Mehmet çiçek'in geçen hafta sonundan bu yana eve gelmediğini söyleyen T.Ç., “Bana mühendis olduğunu söyledi. Evlendikten sonra tekstil fabrikasında işçilik yaptığını ve bir süredir işsiz olduğunu öğrendim. Çalışmıyor, işsiz güçsüz geziyordu. Boynu altında kalsın” dedi. 

hurriyet.com.tr



Bu haber 573 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,014 µs