En Sıcak Konular

İlaç kullanmadan iyileşmenin yolu

30 Ağustos 2008 11:29 tsi
İlaç kullanmadan iyileşmenin yolu Eğer ilaç kullanmayı sevmiyorsanız, ama doktorunuz size ilaç kullanmadan iyileşemeyeğinizi söylüyorsa, tam size göre bir haberimiz var!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Cleveland Chiropractic Üniversitesi'nde Chiropractic uzmanlık eğitimini tamamlayan Dr. Adil Yiğit, birçok hastanın ilaç kullanmadan biyoenerji ile tedavi edilebileceğini söyledi.
Biyoenerji ile tedaviyi toplumda herkese öğretmeyi kendine misyon edinen Yiğit, biyoenerji ile tedavi edilebilecek hastalıkların başında enfeksiyonların yanı sıra kronik ağrılar, alerjiler, varisler kabızlık, astım, böbrek yetmezliği, ülser kas ve sinir hastalıkları gibi hastalıkların geldiğini aktardı.

Yiğit, bu tedavinin hepsinin de insanın elinden çıkan ısıyla yapabileceğini ifade etti. İnsan vücudunun yalnızca avuç içi ve ayak tabanlarının tüysüz olmasının bir hikmetinin olduğuna işaret eden Yiğit, biyoenerjinin avuçlardan alınıp kullanılmadığı zamanda ayak tabanlarından toprağa verildiğini hatırlattı.

İnsandaki bu enerjinin bir şekilde kullanılması boşa harcanmamasını belirten Yiğit, İnsan bedenindeki elektrik akımları sayesinde kalp ve beyin grafikleri oluştuğunu aktardı.

Yiğit, MR cihazıyla elde edilen görüntülerin de insan bedenindeki manyetik akımları sayesinde gerçekleştiğini söyledi.

En düzensiz enerjinin ısı olduğunu belirten Yiğit, "İnsanın hasta bölgesinde ısı sürekli artar. Fizik kanunları ise bu ısı artışını düzensiz ısı olarak görür. Bu da bir sistem dışından enerji verilerek ısı düzene konur. Bu da biyoenerji ile mülkündür. Hasta bölgedeki ısının düzensizliği yada sürekli artması biyoenerji takviyesiyle düzene sokulur. Avuç içlerinden hastanın, hasta bölgesine yapılan biyoenerji akımı hastayı iyileştirir. Avuç içinden hastanın hasta bölgesine verilen ısıyla hastanın ısının düşürülmesi sağlanır. Biyoenerji ile tedavi budur.Hiç ilaç kullanmadan bu mümkündür.yapılır." dedi.

Bugüne kadar biyoenerjinin güneşin ve farklı kaynaklardan alındığını hatırlatan Yiğit, "Biyoenerjinin kaynağının güneş enerjisi dışından düşünüldüğü için araştırmalar da meta ve parafiziksel boyutlarıyla yapıldı durdu. Ancak biyoenerji güneş enerjisinin içinde bulunan elktoromanyatik sipekturumun bir parçası bulunuyor. Biyoenerjinin kaynağı bu." şeklinde iddialarını sıraladı


BİYOENERJİ İLE TEDAVİ İLK ANTAKYA BAŞLAMIŞ


Bir insanın elinden çıkan sıcaklıkla ya da diğer bir değişle enerji ile birçok hastalığın tedavisinin mümkün olduğunu vurgulayan Chiropractic uzmanı Dr. Adil Yiğit, biyoenerji ile tedavi yönteminin ilk merkezinin de Antakya olduğunu söylüyor.

Hz. İsa'nın havarilerinin Antakya'da hastaları biyoenerji ile tedavi ettiğini ve M.S. 600 yıl boyunca bu tedavinin devam ettiğini hatırlatan Yiğit, soğuk savaş döneminde Rus bilim adamlarının Moskova'daki Amerikan konsolosluğunu değişik elektromanyetik akımlara maruz tutuğunu hatırlattı.


"ÜLKEMİZ BİYOENERJİ AKIMLARA MARUZ TUTULUYOR OLABİLİR"


Rusya'nın biyoenerjiyi kullandığı soğuk savaş döneminde Moskova'daki Amerikan Konsolosluğu'nda çalışan Amerikalıların şizofrenik davranışlar sergilemeye başladığını dile getiren Yiğit, "Türkiye'de son yıllarda hastalıkların çılgınca çoğalması şu soruyu aklımıza getiriyor; acaba Türkiye de böyle akımlara maruz tutuluyor olabilir mi?. Çünkü Türkiye hastalıklar arttı. Türk toplumunda 20 yaşında şeker hastalarına rastlanabiliyor. 30 yaşında tiroit hastalarıyla karşılaşabiliyorsunuz. Ayrıca dünyada ilaçla tedavinin en fazla yapıldığı ülkeler arasında Türkiye beşinci sırada. Bütün bunlar ister istemez Türkiyenin biyolojik akımlara maruz kalıp kalmadığını akıllara getiriyor." dedi.

Canlı ve yaşayan her varlığın enerji ürettiğini belirten Yiğit, NASA'nın uyuyan bir insanın 80 wolt, nöbet tutan bir askerinde 121 watt güçte elektrik ürütmeğini bilgisini verdi.

Günlük 2 bin 400 kalori ile bir insan bedenin 116 watt büyüklüğünde güç elde ettiğini bununla da bir ampulü yakacak enerji ürettiğini dile getiren Yiğit, ancak bu enerjinin hiçbir iş görmeden çevremize yayıldığını belirtiyor.

Yiğit, enerji kaynaklarının azaldığı günümüzde enerji üreten insanın enerjisinden faydalanılması gerektiğini vurguladı. 

cihan 
 



Bu haber 1,872 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,965 µs