En Sıcak Konular

Ahmet Özhan yarın akşam Topkapı Otogarı'ında

30 Ağustos 2008 13:27 tsi
Ahmet Özhan yarın bir ilke imza atacak. Uzun yıllar insanların İstanbul'da adım attığı ilk mekân olan Topkapı Otogar’ı uzun zaman sonra özlediği kalabalığa kavuşacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Ramazan etkinliğinin açılışı 31 Ağustos Pazar saat 22.00’de Topkapı Kültür Parkı’nda Ahmet Özhan’ın Semaistanbul grubuyla birlikte sahne alacağı muhteşem bir konserle gerçekleşecek.

Ramazan ayı boyunca İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen uluslar arası Ramazan Etkinliği çerçevesinde birbirinden güzel etkinlikler İstanbulluları bir araya getirecek.

Uluslar arası Ramazan Etkinliği’nin açılışı, Topkapı Kültür Parkı’nda Ahmet Özhan ve Semaİstanbul grubu’nun sahne alacağı muhteşem bir konser ile gerçekleştirilecek. Uzun yıllar İstanbul’a adım atanların ilk karşılaştığı mekân olan Topkapı Otogar’ı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin titiz ve hızlı bir çalışması neticesinde, Topkapı Kültür Parkı olarak İstanbullulara hizmet edecek. Bu güzide mekânın ilk etkinliği de Uluslar arası Ramazan Etkinlikleri’nin açılış konseri olacak.

Ahmet Özhan’ın özel bir repertuarla seyirci karşısına çıkacağı konserde, İstanbullular Ramazan ayının ilk gecesinde güzel saatler geçirecekler. Topkapı Kültür Parkı’nın tarihi atmosferinde yemek, eğlence ve dinlenme fırsatı bulacak, düzenlenen etkinlikler ile Ramazan ayının manevi atmosferini yaşayacaklar. Amfi tiyatrosu, park ve yeşillik alanları ile özellikle geniş katılımlı alan etkinlikleri için hazırlanan Topkapı Kültür Parkı, Ramazan ayının ilk gecesinde İstanbulluları bir araya getirecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Ahmet Özhan ve Semaİstanbul grubu’nun sahne alacağı konsere tüm İstanbullular ve Ahmet Özhan hayranları davetli.

YA HU ALBÜMÜNDEN YENİ İLAHİLER

Tasavvuf müziğini geniş kitlelere ulaştıran isim olarak kabul edilen  Ahmet Özhan, uzun bir aranın ardından tekrar bir tasavvuf müziği albümü ile dinleyenleri ile buluşmuştu. Sanatçının ilk kez bu albümde seslendirdiği birbirinden güzel besteler de bu konserde okunucak müzik eserleri arasında yer alacak...

haber 7



Bu haber 787 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,544 µs