En Sıcak Konular

'AKP'nin eceli elimden olacak'

30 Ağustos 2008 19:09 tsi
'AKP'nin eceli elimden olacak'

'Siyasette çıkış yaparak güç elde etme meraklısı ve heveslisi değilim' diyen Abdullatif Şener, Partisini Nisan'da kuracağını ve Yerel seçimlere girmeyeceğini söyledi. Ama AKP ile ilgili gayet ilginç ve keskin ifadeler kullandı.

AKP’den ayrılarak yeni oluşum hareketini başlatan eski Devlet Bakanı Abdullatif Şener, partisini 2009 Nisan ayında kuracağını ve yerel seçimlere girmeyeceğini söyledi.

Açıköğretimliler Birliği Vakfı heyetini Çankaya’daki bürosunda kabul ederek, gelişmeler hakkında değerlendirmeler yapan Abdullatif Şener, yerel seçimlere sırf görüntü olsun diye girmek istemediğini vurgulayarak, hareketinin toplum tarafından çok benimsendiğini ve tutacak-yerleşerek güçlenerek bir hareket olacağını gördüğünü ve inandığını belirtti.

YEREL SEÇİMLERDE FİYAKALARINI BOZMAK GEREK

Siyasette boş ve ani çıkışlar yapma meraklısı olmadığını ve bu tür yollarla güç elde etmek istemediğine işaret eden eski Bakan Şener,  vatandaşların yanında kimlerin olmasını istediği konusunda ise anket çalışması yaptıklarını hatırlattı..

Abdullatif Şener şunları dile getirdi:

“Diğer kurulmuş partilere benzemek istemiyorum. Bu yüzden ani çıkışlar yapıp partiyi kurup ta yerel seçimlere girmeyi düşünmüyorum. Aslında yerel seçimlere girip te İstanbul’dan başlayıp bunların fiyakasını bozmak gerek ama gerek yok. Milletvekili seçimlerine girmek için teşkilat hazırlığındayız. Nasip olursa 2009 Nisan'da partimizi kurmuş olacağız. Halkımız hareketimizi benimsedi. Milletimize doğruları anlatmak için yola çıktık. Takdir milletindir. Ama öyle görünüyor ki iktidarın eceli benden olacak. Eğer iki seçimi bir arada yapma gibi bir oyuna girerlerse buda bizden korktuklarının işaretidir. Çünkü 2 yıl sonrasına yapılacak seçimleri bu kadar öne almak korkunun işaretidir. Bizde o zaman bir formül bulup seçime gireriz. Ben, bana gelenleri kovuculardan değilim. Zaten sitemizde de kimlerin yanımızda olması yönünde anket yapmaktayız”

Eski AKP Çankırı Milletteki İsmail Ericekli’nin da yer aldığı ve Vakıf Mütevelli Heyet başkanı Muharrem Soğuksu ile yönetim kurulu üyeleri Tevfik Ülger, Ayhan Çakmak, Çetin Tunçel, Sevda Bayram, Doğan Boran, Orhan Erşahin ve Selçuk Tokat’tan oluşan heyet Türkiye’deki eğitim sorunlarını Şener’e ileterek hareketinde başarı diledi.

cafesiyaset



Bu haber 757 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,850 µs