En Sıcak Konular

AKP'nin Tunceli belediyesi için ilk adayı Açıkgöz

1 Aralık 2008 14:38 tsi
AKP’nin Tunceli İl başkanı Cihan Açıkgöz, görevinden istifa ederek, yerel seçimlerde AKP’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Tunceli’de yıllardır gerçekleşmeyen yatırımları hayata geçirdiklerini savunan Açıkgöz, “Arkamızda sayın başbakanımızın ve hükümetimizin olması dolayısıyla yere basan projelerle geleceğiz. Biz inanıyoruz ki, Tunceli halkı hizmete onay verecek. Kazanacağımıza inanıyoruzö dedi.


Milletvekili çıkaramadığı tek il olması nedeniyle AKP için 2009 yerel seçimlerinde önemli görülen illerin arasında yer alan Tunceli’de, AKP’den ilk aday adaylığını açıklayan il başkanı Cihan Açıkgöz oldu.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Açıkgöz, Tunceli’de kazanacaklarını ileri sürdü. Tunceli’de yıllardır gerçekleşmeyen yatırımları 2008 yılında başlattıklarını savunan Açıkgöz, Üniversite açılmasını, şehir içi yolların asfaltlanmasını ve 150 yataklı Devlet Hastanesi projesini AKP hizmetleri arasında gösterdi. “Biz çalışmalarımızı kar kış demeden sürdürüyoruzö diyen Açıkgöz, “İl başkanlığımdan ilime tekrar hizmet etmek için görevimden istifa ediyorum ve belediye başkan aday adaylığımı buradan açıklıyorum. Değerli arkadaşlar biliyorsunuz bizim hedefimiz makam mevki değil, biz hizmet için, ilimize hizmet etmeye adayız" dedi.

-“HÜKÜMETİMİZ VE BAŞBAKANIMIZ ARKAMIZDA"

Açıkgöz, bir başta parti ve adayı kötülemeyeceklerini yapacakları hizmetlerle ve projelerle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. “Sizin için AKP’nin Tunceli Belediye Başkan Adayı diyebilir miyiz. Partinizden onay aldınız mı?ö sorusunu yanıtlayan Açıkgöz, aday adaylığı konusunda Başbakan Erdoğan ve parti genel merkezinin bilgisi olduğunu belirtti ancak, partisinden onay alıp almadığına dair net bir cevap vermedi.

Bir başka gazetecinin Başbakan Erdoğan’ın “Tunceli’ ve Diyarbakır’ı almak istiyoruzö sözünü hatırlatarak sorduğu, “Başbakanın bu sözünü yerine getirecek misiniz?ö şeklindeki soruya ise Açıkgöz şu cevabı verdi:

“Tunceli’de bu defa hizmet kazanacak. Sorunların çözümüne yönelik projelerle halkımızın önüne çıkacağız. Arkamızda başbakanımızın ve hükümetimizin olması dolayısıyla, yere basan projelerle geleceğiz. Biz inanıyoruz ki Tunceli halkı hizmete onay verecek. Kazanacağımıza inanıyoruz. Başbakanımızın dediği gibi 29 Mart’ta Belediye Başbakanlığı’nı alıp hizmet edeceğimize inanıyoruz."

Milliyet



Bu haber 796 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,981 µs