En Sıcak Konular

Anavatan'dan yerel seçim süprizi

1 Aralık 2008 16:45 tsi
Anavatan Partisi MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu) ve İl Başkanları Toplantısı’nın sonuç bildirgesinde, Partinin yerel seçimlere tek başına katılacağı, “donanımlı ve belediyeciliği bilen, deneyimli adaylarıyla başarılı olacağı" kaydedildi.

Anavatan Partisi MKYK üyeleri ile il başkanları, bugün parti genel merkezde bir araya geldi. Toplantının ardından hazırlanan bildirgede, Türkiye’nin iktidar ile ana muhalefet partileri arasında yaşanan “post kavgasının" dayattığı gündemlerle uğraşmaktan kendi gerçekliğiyle yüzleşemediği savunuldu.

Milletin değerleri ve kılık kıyafeti üzerinden yürütülen bu kavganın, yerel seçimler öncesinde sahneye konulan bir senaryodan ibaret olduğu ileri sürülen bildirgede, “İktidar ve ana muhalefet, yine milletin değerleri üzerinden beslenmenin bir yolunu kendilerince bulmuşlardır. Ne CHP rozet takarak kendi sicilini temize çekebilir, ne de AKP gösterişli transferler yaparak yüzünü maskeleyebilir. Siyaset kıyafetle değil, zihniyetle yapılır" denildi. Milletin değerleri sömürülerek oynanan oyuna bir an önce son verilmesi gerektiğinin ifade edildiği bildirgede şunlar kaydedildi:

“Yaklaşmakta olan yerel seçimler ne yazık ki AKP ve CHP’nin bilinçli olarak ürettiği gerilimler üzerinden hayata geçirilmek istenmektedir. Yerel seçim meydanları belediye hizmetlerinin, projelerin ve adayların yarıştığı meydanlardır. Oysa önümüzdeki seçimler, tamamen AKP ve CHP’nin değerler üzerinden milletimizi bölüp oy almaya çalışacakları bir alana çekilmektedir. Bu böyle devam edemez. Türkiye bunların egolarına ve kavgalarına teslim edilemez.

Daha önce Mudanya toplantımızda startını verdiğimiz Yerel Seçim hazırlıklarımız, bugünkü MKYK ve İl Başkanları toplantımızda gözden geçirilmiştir.

Anavatan Partisi; 29 Mart Yerel seçimlerine tek başına katılacak, donanımlı ve belediyeciliği bilen deneyimli adaylarıyla başarılı olacaktır.

Milliyet



Bu haber 498 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,183 µs