En Sıcak Konular

Tüzmen: 'Saldırıyı şiddetle kınıyorum'

2 Aralık 2008 14:25 tsi
Kürşad Tüzmen, bombalı saldırının düzenlendiği AK Parti İl Başkanlığı binasını ziyaret ederek, "Şerefsizce yapılan bu şiddetle kınıyorum" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ise yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin sürdüğünü belirterek, bir polis memurunun sağ gözünü kaybettiğini söyledi.

Bakan Tüzmen, 10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının yaşandığı Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Tüzmen, saldırıyı şiddetle kınadı. Bakan Tüzmen, "Yeni il binamıza şerefsizce yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu tür olaylar bizi ülkemize hizmet sevdasından vazgeçirmeyecektir" dedi.

Açıklama yapan Babuşçu ise parti binasına yapılan bombalı saldırıda yaralanan 10 kişiden 5'inin tedavi sonrasında taburcu edildiğini, 2 kişinin ise hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. Babuşçu, "Bir polis memuru maalesef sağ gözünü kaybetti. AK Parti binasının idare amirinin de hayati tehlikesi var. Ülkemizin huzuruna ve AK Parti'nin halka hizmet çabalarına sekte vurmayı hedefleyen bu karanlık saldırıyı şiddetle kınıyor. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Kargoyla gelen paketin patladığı iddialarının sorulması üzerine Babuşçu, "Bu tür şeyler tamamen spekülasyondan ibarettir. Binamızın her tarafında güvenlik kameraları mevcuttur. Biz bu görüntüleri polisimize teslim ettik. Binayı hem özel güvenlik, hem özel güvenlik koruyor. Herhangi bir ihmal söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

 



Bu haber 496 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,600 µs