En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu şimdi yandı!

2 Aralık 2008 16:35 tsi
Kılıçdaroğlu şimdi yandı! Melih Gökçek, CHP'li Kılıçdaroğlu'nun düello teklifini hemen kabul etti. Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun afişlerini basacak...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisi hakkında "doğalgaz okuma sayaçlarından milyonlarca avroluk yolsuzluk yaptığını" iddiasında bulunan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun "düello" teklifini kabul ettiğini bildirdi.

Gökçek, "Eğer kaçarsa ki kaçacağını tahmin ediyorum, arkasından bütün Türkiye'deki bilboardlarda kendisinin yalancı ve iftiracı bir sahte kahraman olduğunu açıkça bütün vatandaşlarıma ilan edeceğim" dedi.
TBMM'de gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Gökçek, "Kamuoyunda iftiracı ve yalancı bir Kılıçdaroğlu'nun bulunduğunu" ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu'nun kendisini düelloya davet ettiğini hatırlatan Gökçek, "Ben, bu düellosunu hemen kabul ediyorum. Benim kişisel kanaatim, onun benimle açık oturuma çıkma cesareti olmaz. Hangi gün, hangi saatte istiyorsa, birlikte televizyona çıkarız. Bu konuyu tartışırız. Eğer kaçarsa ki kaçacağını tahmin ediyorum, arkasından bütün Türkiye'deki bilboardlarda kendisinin yalancı ve iftiracı bir sahte kahraman olduğunu açıkça bütün vatandaşlarıma ilan edeceğim" diye konuştu.

Gazetecilerin, "Perşembe günü sözleşilmiş, ama son anda kendileri vazgeçmiş" demesi üzerine Gökçek, şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu'nun düellodan vazgeçip geçmediğini bilmiyorum. Gazeteci Uğur Dündar ile görüştüm. Dündar'a, kendisine böyle bir tartışmayı memnuniyetle kabul edeceğimi söyledim. Ancak bugün bana gelen haberler, (Kılıçdaroğlu'nun) pek kabul etmediği istikametinde. Kılıçdaroğlu, zannediyorum beni başkalarıyla karıştırıyor. Söylediklerini orada ona teker teker yutturacağım...."

"Bilbaordlar hazır mı?" sorusu üzerine Gökçek, "Kaçarsa bilboardlar, kaçmazsa inşallah ekranda konuyu halledeceğiz. Zannediyorum, o tartışmadan sonra, Türkiye'de böyle ucuz kahramanlıklar kesinlikle kalmayacak. Bundan sonra Kılıçdaroğlu kesinlikle kimseye iftira atamayacak. Kılıçdaroğlu'nun aslında şişirilmiş bir balon olduğunu tüm Türkiye görecek. Kendisine hodri meydan diyorum, ama bakalım nasıl kaçacak nasıl kurtulacak? Bu kadar laftan sonra da kaçması zor. İnşallah yakalarım televizyonda. İnşallah kaçmaz..." diye konuştu.

(aa)



Bu haber 739 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,209 µs